Tribuna
Cristoiu despre concurenţa lui Mircea Badea: "Are abilitatea de a te cuceri indiferent de ceea ce spune. Poate îl și bate!"
Cristoiu despre concurenţa lui Mircea Badea:

Dacă Ion Cristoiu ştie ce spune, vin vremuri grele pentru Mircea Badea. Gazetarul crede că un nume răsunător se pregăteşte să îi confişte audienţa. Un nume despre care Ion Cristoiu afirmă că este infinit mai puternic şi că va avea un mare succes pentru că are abilitatea de a te cuceri indiferent de ceea ce spune. Îl poate şi bate pe Mircea Badea, prezice gazetarul. 

Şi alţii au încercat să-l concureze pe Mircea Badea şi au sfârşit lamentabil, însă acum vedeta Antenei 3 are de ce să îşi facă griji. Numele vehiculat de Ion Cristoiu este Dana Budeanu, vedetă de care Pro TV s-a despărţit de curând, anunţă voxbiz.ro.

”Dana Budeanu va avea un mare succes. E înainte de toate o actriță. Are farmecul în talentul de actor, ca și Mircea Badea. Un domn care a încercat zadarnic să-l imite pe Mircea Badea, Banciu dacă nu mă înșel, este plicticos, sec, solemn și mai ales este solemn ca un butoi de varză gol.

În acest gen de presă, pe care l-a inițiat Mircea Badea, este vorba de spectacol, pe care nu poate să-l facă numai un om cu talent. Dana Budeanu este expresivă și îl concurează. Poate îl și bate, că este femeie… Și mai chipoasă! Și este expresivă! Asta te cucerește indiferent de ce spune ea”, a declarat jurnalistul.

"Este categorică! E sinceră!" 

Ion Cristoiu crede că Dana este o tipă sinceră și categorică, spre deosebire de alți actori, iar acest lucru va cântări foarte mult.
”Este categorică! E sinceră! Spre desebire de mine, căruia îmi vin alte idei în timp ce vorbesc și de aici impresia de dezlânat sau analfabet, ea este categorică. Aprecierile ei sunt dure, sigura, precise și asta desigur că o să cucerească un anumit public”, a adăugat acesta.

Cristoiu spune că Budeanu îi sfidează pe români, îi scoate din sărite, dar reuşeşte să îi ţină în priză, motiv pentru care publicul o va urmări constant.
”Nu în ultimul rând, îmi place și cred că o să aibă succes această rară capacitate în România de azi împotriva a ceea ce eu am numit cenzura consensului. Este înfiorător în România, la un moment dat, se formează un consens de tipul PSD=ciuma roșie, justiția=independență sau procurorii=eroii neamului.
Acest consens este infinit mai puternic decât toate cenzurile din lume pentru că în momentul în care vrei să-ți afirmi punctul de vedere ai foarte mult de pătimit. Vă dau un exemplu: în 1990 ea era cu Revoluția.

"Dana Budeanu scoate limba la făuritorii cenzurii şi la semidocţi"

Dacă spuneai că poporul n-a ieșit cu mânile goale și nu l-a dat jos pe tiran, nu numai că riscai să nu te publice cineva, dar riscai și ca vreo fesenistă să-ți dea cu poșeta în cap. România e plină de clișee ale cenzurii consensului.
Dana Budeanu are acest talent extraordinar (curajul face parte din talent) de a spune ceea ce crede, de a scoate limba la acești făuritori ai cenzurii consensului și mai ales la o categorie de oameni fără creier, niște semidocți care repetă clișee. Ea îi sfidează: și bine face.
Probabil că succesul o să vină deoarece idioții, care sunt foarte mulți, se vor enerva și în enervarea lor, ca niște idioți ce sunt , sigur că se vor uita la Dana Budeanu și o vor înjura la infinit pe rețelele sociale”, a explicat Cristoiu.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA