Tribuna
Crimă la marginea Sibiului, lângă poligon. După ce și-a ucis colegul, s-a culcat
Crimă la marginea Sibiului, lângă poligon. După ce și-a ucis colegul, s-a culcat
© www.stirilekanald.ro

Un bărbat de 48 de ani, cioban care își păștea oile lângă poligonul dintre Sibiu și Poplaca a avut parte de o moarte înfiorătoare în urmă cu câteva zile. Un alt cioban l-ar fi lovit cu mașina, apoi l-ar fi luat la bătaie cu un topor, apoi cu bâta ciobănească. Lovit grav la cap și torace, bărbatul a murit.

Totul s-a petrecut duminica trecută. Seara, cel care avea să devină victimă stătea la masă cu fratele agresorului. La un moment dat, agresorul, în vârdtă de 45 de ani, din Rășinari, a venit băut, la volanul mașinii sale, și l-a lovit pe colegul său. Speriat, fratele agresorului a fugit și i-a lăsat pe cei doi să își rezolve problemele, apărute cu câteva zile înainte, când s-au certat pentru niște baloți de paie. Bărbatul băut a pus mâna pe topor și bâta ciobănească și l-a omorât pe celălalt rășinărean, apoi s-a dus și s-a culcat. Tot el a fost cel care, luni dimineața, a sunat la 112 și a anunțat că l-a găsit pe colegul său de stână mort.

Zona a fost împânzită de polițiști și procurori, care au stabilit că cel care a sunat la 112 este chiar agresorul. Din cauza stării avansate de beție, acesta uitase ce făcuse cu doar câteva ore înainte. Individul a fost reținut, iar instanța a decis arestarea lui preventivă pentru omor. 

comentarii
4 comentarii

Vine sfarsitul lumii...
15.08.2019 14:21
Miorița....LIVE
gica
15.08.2019 15:55
Crima a avut loc chiar pe Poligonul armatei, nu "LANGA" --> dezinformare ! de ce apare articolul doar acum, dupa inmormantare? ce vrea armata sa ascunda? de ce baga ura si zazanie intre ciobani? De ce iau bani de la mai multi ciobani pentru aceeasi pasune? asta ar trebuii investigat de catre reporteri
eu
15.08.2019 19:08
Tribuna = ziar de tot kkt-ul! Dragoș Bako, Dumitru Chiseliță și ceilalți salariați a lui Ilie dați-vă demisia și călugăriți-vă!!! Ați scris destule inepții și atacuri gratuite la persoană!
Observator de presa
16.08.2019 02:54
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia