Tribuna
Cozi pentru Paşapoarte, de la 5 dimineaţa
Laura BUCIU
4726 vizualizari
Cozi pentru Paşapoarte, de la 5 dimineaţa

Cu mai bine de trei ore înainte de începerea programului, sibienii se adună în faţa sediului Serviciului Paşapoarte pentru a primi bon de ordine. Un cititor ne-a trimis o fotografie în care se văd zeci de persoane care aşteptau, marţi, la ora 7.30, deschiderea ghişeului pentru a primi respectivul bon de ordine, pe care li se aduce la cunoştinţă când trebuie să se prezinte la ofiţerul de serviciu. Reprezentanţii Prefecturii Sibiu, în subordinea căreia se află Serviciul, spun că oamenii vin încă de la ora 5 şi, deşi li se spune că nu ar trebui să facă acest lucru, a doua zi cozile sunt la fel.

  • „Începând cu data de 6 iunie 2017, cererile pentru eliberarea pașapoartelor simple, electronice și temporare se preiau pe baza bonurilor de ordine. în limita a 120 de bonuri zilnic, excepție făcând ziua de miercuri, când sunt eliberate 160 de bonuri. Se deschid uşile la 8.15, dar sunt oameni care vin şi la 5 dimineaţa. Tot atâtea bonuri se dau. Nu ar trebui să vină înainte de ora la care se deschide, dar oamenii vin când vor. Numărul celor care cer paşapoarte e mai mare în această perioadă pentru că sunt concediile şi copiii nu pot ieşi din ţară fără paşaport”, a spus Claudia Stanciu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Nemulţumiţi, oamenii spun că ar trebui ca în această perioadă, când solicitările depăşesc numărul de bonuri eliberate zilnic, să se suplimenteze fie numărul angajaţilor, fie orele de program.

comentarii
1 comentarii

Asta pentru ca niste -IDIOTI- au redus valabilitatea -Passaportului de la 10 ani la -5- ani-- IDIOTI - au urmarit doar cistig monetar --nici decum o fluidizare si --de ce nu --multumire a omului de rind-- Rezultatul gindirii animalice se observa acum-
eu
04.07.2017 20:31
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia