Tribuna
PNL
Coşuri noi de gunoi, afişiere noi, curăţenie în centru, de-ar fi tot timpul Summit...
Coşuri noi de gunoi, afişiere noi, curăţenie în centru, de-ar fi tot timpul Summit...

Lucruri noi apar, zilnic, în centrul Sibiului, datorită Summitului din mai. Dincolo de lucrările necesare de reabilitare a căilor de acces, de refacerea unor faţade care nu erau o culme a esteticului, de desfiinţare (temporară, din păcate) a parcărilor din Pieţele Mică şi Huet, avem, iată, şi măsuri despre care mulţi sibieni spun că, „de-ar fi tot timpul Summit la Sibiu”.
În primul rând, avem coşuri noi de gunoi, mai arătoase, mai încăpătoare, care se încadrează mai bine în peisaj. La fel, afişierele acelea destul de fragile, din vremea lui 2007 din centru, au fost schimbate cu ceva mai voluminos, mai vizibil şi mai rezistent. Chiar şi stâlpii de iluminat, cel puţin cei din Piaţa Mare, nu mai sunt împânziţi de autocolante pe care puteai citi orice, de la sloganuri de echipe de fotbal, DJ-i underground,  mesaje de tip „rezist” sau alte semnături de tip „tag”, ci sunt mai curaţi, cred, decât când au fost montaţi la mijlocul anilor 2000.
Suntem, totuşi, curioşi cât vor rezista lucrurile acestea să rămână aşa, frumoase, că deja unele din coşurile de gunoi „de tip nou” arătau zilele trecute de zici că au golit ciorbă în ele. Nu de alta, dar prea ne-am obişnuit ca la Sibiu ce e curat să fie murdărit... (D.C.) 

 


comentarii
1 comentarii

Lucrurile frumoase trebuie păstrate.
Aici la Sibiu sunt tineri care nu știu ce înseamnă bun simț.
Ar trebui să avem poliția comunitară îmbrăcați în civili să-i prindă pe acei oameni care distrug un lucru care poate nu ei l-au realizat. Păcat că s-a ajuns aici.
Eu credeam că și concetățenii sibieni sunt civilizați cu bun simț, bune maniere.
Leonard
18.04.2019 22:11
Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia