Tribuna
SEVIS
Corul liceenilor Cantus Mundi, în căutarea tinerilor talentați
Corul liceenilor Cantus Mundi, în căutarea tinerilor talentați

Programul Național “Cantus Mundi” România lansează înscrierile la audițiile pentru participarea la o nouă activitate muzicală și artistică dedicată adolescenților „Corul liceenilor Cantus Mundi”.

Atelierul coral este gratuit și se adresează elevilor de liceu pasionați de muzică, educație muzicală și artele spectacolului.

Potrivit organizatorilor,înscrierile pentru audiții se fac prin completarea formularului online aflat la adresa https://cantusmundi.ro/auditii, categoria Audiții cor. În cadrul preselecției, candidații vor interpreta individual o piesă vocală la alegere, cu negativ sau fără și, de asemenea, vor susține o probă de auz și ritm muzical.

Audițiile pentru atelierul de cor, precum și repetițiile bi-săptămânale vor fi organizate cu respectarea tuturor normelor sanitare oficiale aplicabile la data desfășurării lor și cu asigurarea siguranței sanitare a tuturor participanților implicați în proces.Programul Național Cantus Mundi se prezintă drept cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat de reputatul dirijor Ion Marin și derulat cu implicarea membrilor Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. După zece ani de activitate, programul reunește sub umbrela sa peste 1.660 de coruri. Peste 60.000 de copii și tineri, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia