Tribuna
Coronavirusul "lovește” și în cuplurile sibienilor ce își programaseră nunta în lunile mai și iunie
Andra MARINESCU
9780 vizualizari
Coronavirusul
Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața oricărui cuplu. Evenimentul presupune pregătiri din timp, de la închirierea sălii, amenajarea ei, până la procurarea rochiei de mireasă și a costumului de mire, alegerea meniului, rezervarea fotografului, cameramanului, a formației sau a DJ-ului. Toate acestea sunt, pentru mulți, un stres aducător de stări tensionate și, uneori, chiar ciondăneli. Închiderea restaurantelor și impunerea restricțiilor specifice stării de urgență au zădărnicit planurile multor cupluri care urmau să facă marele pas, să se bucure de momentul căsătoriei alături de zeci, poate sute de invitați.

 

Cei mai mulți dintre cei care își programaseră încă din 2019 nunta pentru lunile mai sau iunie a acestui an s-au văzut nevoiți să amâne petrecerea.

De exemplu, Ioana și Alexandru urmau să se căsătorească anul acesta, în 30 mai. Au stabilit toate detaliile nunții și au printat inclusiv și invitațiile pe care să le ofere rudelor și prietenilor pe care îi așteptau la nunta lor. Din păcate, însă, coronavirusul le-a dat planurile peste cap.

„Ne-am reprogramat nunta, pentru că nu știm ce va mai fi până în 30 mai. Poate țara își va reveni, dar nu riscăm. Poate că oamenii nu vor veni, de teamă, pentru că sunt speriați de ceea ce se întâmplă. Am plătit avansuri pentru toate serviciile, pentru local, fotograf, formație și altele, dar nu riscăm, pentru că poate vin doar 30 – 40 de oameni, în condițiile în care suntem pregătiți pentru peste 130 de persoane. Erau destul de stresante oricum toate pregătirile pentru nuntă, dar în situația asta este și mai rău... Dar eu iau totul ca atare, așa a fost să fie, noi vom rămâne oricum împreună, și cu acte și fără. Mai așteptăm un an și vom avea și nunta noastră de povești”, povestește Ioana.

Ioana și Alexandru și-au reprogramat nunta în 5 iunie 2021, la același local din Mărginimea Sibiului.

Și Flavia urma să se căsătorească cu Cornel în 30 mai 2020. Tot din cauza pandemiei, nunta lor ar putea fi reprogramată. “Sincer, nu m-am apucat să sun și să întreb reprezentanții localului ce vom putea face în situația asta. Am zis să mai stăm, să vedem cum evoluează – sau nu – starea de urgență, situația în Sibiu. Am putea să reprogramăm nunta în Postul Sf. Petru și Pavel, în iunie, anul acesta, dar trebuie să vorbim cu preotul, cu reprezentanții restaurantului unde vom face petrecerea, cu fotograful, cameramanul, formația și cu toți ceilalți implicați. Nu vreau încă să mă gândesc ce va fi... Mai aștept o săptămână și apoi ne vom gândi la o soluție concretă”, povestește Flavia.

Flavia și Cornel spun că așteaptă peste 300 de invitați la nunta lor.

Ce spun patronii restaurantelor din județul Sibiu

Contactați de TRIBUNA, reprezentanții localurilor unde se organizează nunți spun că au anulat, în mare parte, evenimentele din lunile mai și iunie.

„Am anulat sau amânat cam toate evenimentele programate în lunile mai și iunie. Nu vom ști ce va mai fi, așa că, împreună cu mirii, am decis să luăm cele mai bune decizii”, spune un reprezentant al unui restaurant din Mărginimea Sibiului.

În ceea ce privește costurile, acesta adaugă faptul că nu știe, însă, dacă prețurile meniurilor vor fi aceleași. “Poate vom fi nevoiți să facem meniuri mai ieftine sau mai scumpe. Depinde de vremuri”, adaugă acesta.

Administratorul unui restaurant din zona centrală a Sibiului precizează că nunțile din luna mai au fost mutate în noiembrie 2020. În ceea ce privește evenimentele din luna iunie, “încă nu ne-am decis cum vom face, depinde de evoluția situației țării”, după cum a explicat administratorul restaurantului.

 

 

 

 

comentarii
1 comentarii

Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

site web: https://padmanspell.com

Whatsapp +19492293867

E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

https://twitter.com/padman_dr.
Patricia
25.03.2020 02:19
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA