Tribuna
Copil de 8 ani, din Sibiu, care ar fi plecat la cerșit, de negăsit. Familia și Poliția îl caută
Copil de 8 ani, din Sibiu, care ar fi plecat la cerșit, de negăsit. Familia și Poliția îl caută

Un copil în vârstă de 8 ani, care ar fi plecat la cerșit, este căutat de familie, care a anunțat că băiatul nu s-a mai întors acasă.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu îl caută pe băiețel, care a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu și nu a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea copilului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Polițiștii au fost sesizați de tatăl copilului că băiatul a plecat sâmbătă seara de acasă, cel mai probabil la cerșit. Micuțul se numește Călin Samir Moldovan, are 1,50 metri înălţime, greutate 29 de kg, păr șaten scurt, ochi căprui, ten măsliniu, constituție atletică. Nu are semne particulare.

În momentul plecării de la domiciliu, minorul purta un tricou de culoare albastru, pantaloni trei sferturi din material blue-jeans de culoare albastru și încălțăminte sport, adidași, de culoare alb și albastru.

comentarii
1 comentarii

Deci tatal stia de cerseala sau , sigur--el la trimis si inca seara -- Ma( tata ) tu ce pisicii mamai ei de treaba faci --adica de ce nu muncesti ma rahatule ca sa-ti sustii familia ??ha?? Cu toate ca primiti si subventii de la stat(adica de la cei ce transpira pentru ei si familiile lor dar si pentru trantori ca voi-- acum puneti si politia sa faca ore suplimentare -bine inteles platita tot din banii celor ce transpira -- De aia Romania e in starea de colaps -- material dar si social moral--
EU
18.08.2019 20:54
Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia