Tribuna
PNL
Copiii sunt așteptați la prima întâlnire a Clubului de lectură de la Biblioteca ASTRA
Copiii sunt așteptați la prima întâlnire a Clubului de lectură de la Biblioteca ASTRA
Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu organizează sâmbătă, 22 septembrie, prima întâlnire a Clubului de lectură pentru copii. Evenimentul va debuta la ora 10.30, la Compartimentul pentru Copii și Tineret din Str. George Barițiu nr. 7, corp B, et. I.


Inițiat de bibliotecarele Ana Coca și Paula Mihalache, Clubul de lectură le propune celor mici o incursiune în lumea frumoasă și seducătoare a cărților pentru copii.
"Un motiv în plus pentru cei mici, dar și pentru cei mari, de a se regăsi în comunitatea iubitorilor de litere și carte. În luna octombrie, copiii cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani vor avea ocazia să citească din 'Bufnițe' de Carl Hiaasen, 'David și vioara lui' de Eleanor H. Porter sau 'Vânătorii de cărți' de Jennifer Chambliss Bertmann", spun organizatorii.
Pe lângă propunerile bibliotecarelor, copiii vor putea veni cu sugestii de lectură. Subiectul primei întâlniri va fi mult așteptatul concurs "Bătălia cărților", iar moderatorul evenimentului va fi Eduard Ilincescu, câștigător al acestei competiții, în primăvara acestui an. (A. M.)






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA