Tribuna
PNL
Copiii se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă, online, la "Gong”
Copiii se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă, online, la

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă o nouă grilă de program pentru atelierele online. Înregistrările dedicate copiilor vor avea trei premiere pe săptămână, în miercuri, de la ora 18, sâmbătă și duminică, de la orele 11.

Atelierele vor fi subtitrare în limba română, astfel încât să fie accesibile și copiilor cu deficiențe de auz. Atelierele vor putea fi vizionate în premieră, la orele anunțate, pe pagina de Facebook a Teatrului Gong. Ulterior, acestea vor fi disponibile pe teatrulgong.ro, gratuit, până la finalul anului.

Primul atelier din noua serie va avea premiera sâmbăta aceasta, 21 noiembrie, de la ora 11. Cei mici vor fi provocați să recreeze grădina bunicii, inventând povești cu păpuși pe degete. Diana Ribana a pregătit acest modul pentru copiii cu vârsta între șase și zece ani, sub forma unei narațiuni în care participanții să își dezvolte imaginația, dar și tehnica de lucru manual construind figurine cu animale domestice. Pentru acest atelier, participanții vor avea nevoie de următoarele materiale și obiecte: o foarfecă cu vârf rotunjit, un tub de lipici pentru material textil, un marker (orice culoare), trei coli A4 de fetru colorat (verde, roșu sau alb), o coală A4 de fetru gri, patru ochișori mobili sau patru nasturi, o riglă, trei bucăți de carton A4.

Cel de-al doilea atelier din acest weekend îi invită pe cei mici să se pregătească pentru sărbătorile de iarnă. Aurilă (Aurelia Călinescu) și Rilă vor da startul unei serii de ateliere care vor aduce spiritul Crăciunului mai aproape de noi. În primul modul prezentat duminică, 22 noiembrie, de la ora 11:00, cei mici vor da viață unei linguri de lemn ca parte din magia acestui sezon. Pentru acest atelier, participanții vor avea nevoie de: o lingură de lemn, patru fire de sârmă velurată cu sclipici sau beteală, hârtie de orice culoare, ochișori mobili, o foarfecă cu vârf rotunjit adeziv, acrilic auriu, trei clopoței de orice culoare, o panglică aurie, trei ace cu gămălie, un capsator.

Programul actualizat poate fi consultat pe teatrulgong.ro sau descărcând aplicația Teatrul Gong pentru mobil, din Apple Store sau Google Play. Atelierele de miercuri sunt prezentate de Claudia Benchea, cele de sâmbătă de Diana Ribana, iar cele din zilele de duminică de Aurelia Călinescu. Atelierele au fost create ca o alternativă pentru petrecerea timpului liber, acasă, sub supravegherea părinților. Promovând educarea prin participare, dar și spiritul creativ al celor mici, înregistrările își propun să dezvolte o platformă prietenoasă și ușor accesibilă părinților, pentru a-și încuraja copiii să spună povești care să le dezvolte spiritul ludic și empatia.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia