Continental
Tribuna
Copiii învață la Teatrul "Gong" cum să facă o solniță din hârtie
Andra MARINESCU
641 vizualizari
Copiii învață la Teatrul
Copiii vor confecționa, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Gong" din Sibiu, solnițe care să le înveselească bucătăria. Atelierele de creație cu această temă vor avea loc în zilele de miercuri, pe 20 și 27 februarie, de la ora 18, fiind coordonate de Claudia Benchea.
 
Workshop-urile sunt recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între șase și zece ani și vor avea o durată de o oră și jumătate. 
"În cadrul atelierului creativ, ne vom îndeletnici cu realizarea unor solnițe, care vor înveseli bucătăria noastră. Conceptul unei prețioase solnițe nu este complicat deloc. Tehnica origami de pliere a hârtiei și procedee de lipire și decorare cu ajutorul paietelor sau mărgelelor vor stârni cu siguranță interesul celor mici pentru asezonarea deliciilor culinare", spun organizatorii. 
În cadrul atelierelor de creație din fiecare miercuri, de la ora 18, sunt dezvăluite, potrivit reprezentanților Teatrului "Gong", misterele din lumea teatrală. 
"Ne familiarizăm cu tipologiile firului textil, cu diversitatea materialelor și a croielilor și învățăm tehnici simple de a recicla creativ orice material, în personaje sau accesorii utile fiecărui copil. Activitățile practice din cadrul acestui atelier contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice", mai spun organizatorii. 
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate de la sediul Teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri între orele 11 - 18, sâmbătă 10 – 18 și duminică 10 – 14 sau online din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier. 
La finalul proiectului, copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.
 
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia