Tribuna
Sevis
Copiii învață dintr-o carte să ocrotească animalele marine
Copiii învață dintr-o carte să ocrotească animalele marine
Asociația „Joaca de-a ecologia” lansează cartea „Delfinii înoată liber”, o poveste care îi învață pe copii să ocrotească animalele marine. Lansarea are loc vineri, 25 mai, de la ora 17.30, la Erasmus Büchercafe.


Evenimentul include spectacole de teatru și muzică pentru copii. Cei mici vor descoperi povestea lui Tudor și a Daliei, personajele principale ale cărții, printr-un spectacol de teatru de păpuși, cu participarea prietenilor de la „Fram Book Club”, iar Dominique Simionescu îi va purta pe copii în ritmuri muzicale pe o „insulă misterioasă" unde aceștia pot învăța să înoate cu delfinii.
Organizatorii au pregătit și surprize pentru cei mici, de la brățări cu delfini de la „Mynart, la dulciuri raw vegane oferite de „Fine Sweets by Carmen”.
Asociația „Joaca de-a ecologia” a fost înființată la Sibiu și urmărește educarea copiilor în vederea protejării mediului, prin inițiative variate. În anul 2017, asociația a lansat două cărți pentru copii pe teme ecologice: „Prietenii naturii” și „Pădurea de brazi a copiilor”.
„Joaca de-a ecologia” participă anul acesta la Maratonul Internațional de la Sibiu cu proiectul „Copiii salvează Planeta” cu scopul de a strânge fonduri pentru publicarea unei cărți de povești pe teme ecologice, scrise de elevii din clasele primare din Sibiu. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia