Tribuna
Copiii din Zlagna au, din octombrie, loc de joacă în curtea şcolii
Copiii din Zlagna au, din octombrie, loc de joacă în curtea şcolii
Şcoala din Zlagna mai are doar 12 copii, cărora le predă o singură învăţătoare. Pentru ei, Asociaţia "Job în Sibiu" a inaugurat, la jumătatea lunii octombrie, un loc de joacă în curtea instituţiei de învăţământ.


Pentru finalizarea proiectului, a fost necesar un an de pregătiri financiare şi mobilizarea a zece voluntari care au ajutat la igienizarea şi nivelarea terenului, aducerea de pietriş, montarea legănului şi a toboganului.
Coordonatorul lucrărilor a fost Sandu Simion.
"Imediat după ce porțile școlii s-au deschis, copiii au intrat nerăbdători în noul loc de joacă și l-au testat cu mare bucurie. Înainte de sărbătorile de iarnă, Asociația Job în Sibiu a mai derulat proiecte la această școală și au fost un real succes. Elevii au primit cadouri, au împodobit bradul și au realizat o excursie la Târgul de Crăciun din Sibiu unde s-au dat pe mașinuțe, au servit o masă caldă și s-au fotografiat. O altă surpriză a fost o vizită la Muzeul locomotivelor cu abur din Sibiu", spune Bianca Staicu, preşedintele Asociaţiei "Job în Sibiu".
Asociația "Job în Sibiu" vine şi în ajutorul fiecărui om care își caută un loc de muncă și are nevoie de consiliere de calitate. (A. M.)


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia