Tribuna
Copiii, așteptați să confecționeze pisici-marionete, la Teatrul "Gong"
Copiii, așteptați să confecționeze pisici-marionete, la Teatrul
© Răzvan NEGRU
Copiii sunt invitați la Teatrul "Gong" să participe la atelierul de creație "Piticii pricepuți" - "Pisica marionetă". Acesta va avea loc joi, 20 februarie, de la ora 18, și va fi coordonat de Claudia Benchea.

Atelierul va avea o durată aproximativă de o oră și jumătate și este recomandat prichindeilor cu vârste cuprinse între șase și zece ani.
"În cadrul atelierelor de creație descoasem misterele din lumea teatrală. Pâsla, brocardul, șnururile și împletiturile sunt doar câteva dintre noțiunile care nu vor mai constitui un mister pentru copii. Activitățile practice contribuie la o bună înțelegere a integrării unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Lumea necuvântătoarelor este fascinantă pentru cei mici și cu siguranță v-au cerut de nenumărate ori să le citiți povești cu eroii lor preferați, întruchipați în diferite animale. Vom confecționa pisici marionete din tuburi de carton, le vom adăuga sfori sau tije și vom învăța să le mânuim cu ajutorul brațelor sau a mâinilor pentru a interpreta diferite roluri. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice", spun organizatorii.
Atelierul este limitat la zece participanți.
Biletele se achiziționează exclusiv de la sediul Agenției de Bilete a Teatrului "Gong" și costă 14 lei, cuprinzând toate materialele necesare. (A. M.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia