Tribuna
Contractul pentru studiul de fezabilitate al Autostrăzii Sibiu – Piteşti, „desuspendat” și prelungit
Contractul pentru studiul de fezabilitate al Autostrăzii Sibiu – Piteşti, „desuspendat” și prelungit
© Arhiva Tribuna

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va încerca, în 2017, să termine studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu Pitești. După ce contractul de SF a fost suspendat în luna decembrie, marți acesta a fost „desuspendat”, după cum se exprimă compania, dar și prelungit cu încă trei luni.

În 14 martie, contractul privind Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada Sibiu – Piteşti a reintrat în vigoare ca urmare a finalizării perioadei de suspendare de trei luni notificată de CNAIR SA în data de 14 decembrie 2016, a comunicat miercuri compania de autostrăzi.

Tot în data de 14 martie 2017 a fost semnat un act adiţional privind prelungirea perioadei contractuale până la data de 15 august 2017, mai spune CNAIR. Compania arată că „în sezonul de iarnă nu s-au putut realiza investigaţii de teren, în special studii geotehnice”, motiv pentru care „în decembrie 2016 compania a decis suspendarea contractului pentru o perioadă de 3 luni”.

Contractul „Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada Sibiu - Piteşti” a fost atribuit prin procedura de licitaţie publică deschisă Asocierii Spea Ingegneria Europea SA Milano Italia Sucursala Bucureşti Tecnic Consulting Engineering România SRL, (Lider de Asociere Spea Ingegneria Europea SA Milano Italia Sucursala Bucureşti).

Finanțarea proiectului este asigurată din Fonduri de Coeziune (FC 85%) și Bugetul de Stat (GOR 15%).

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA