FITS 2024
Tribuna
Contestaţie pentru autostrada Sibiu - Piteşti
Sorana MAIER
6920 vizualizari
Contestaţie pentru autostrada Sibiu - Piteşti
Una dintre firmele care a licitat pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru autostradă, a contestat rezultatul. Studiul de Fezabilitate se referă la autostrada ce va lega actuala variantă de ocolire a Municipiului Sibiu cu actuala variantă de ocolire a Municipiului Pitești. Lungimea proiectului este de aproximativ 120 km.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADN) a anunţat ieri că pentru procedura de achiziție publică „Revizuire/Actualizare Studiu de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu -Pitești”, una dintre asocierile participante la licitaţie a depus o contestaţie la rezultatul acesteia.

"În prezent, contestația se află în faza de analiză la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC). (...) Pe cale de consecință, în maxim 30 zile de la depunerea contestației de către Asocierea ROMAIR CONSULTING SRL - DONGBU ENGINEERING CO.LTD, CNSC are obligația de a emite Decizia de Soluționare", se arată într-un comunicat al CNADN.

Luna aceasta, pentru contractul "Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Sibiu - Pitești", a fost desemnată câștigătoare Asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala București – Tecnic Consulting Engineering Romania SRL.

Studiul de Fezabilitate ce urmează a fi întocmit va lega actuala variantă de ocolire a Municipiului Sibiu cu actuala variantă de ocolire a Municipiului Pitești. Lungimea proiectului este de aproximativ 120 km.

Contractul este împărțit în 5 secțiuni conform Caietului de Sarcini. Pentru Secțiunea Sibiu - Boita (Lotul 1) și Curtea de Argeș - Pitești (Lotul 5), Studiul de Fezabilitate trebuie realizat în maximum 5 luni. Pentru celelalte Secțiuni, Studiul de Fezabilitate trebuie realizat în maximum 12 luni.

 

 

 

comentarii
1 comentarii

Exist? un remediu u?or de preparat care are puterea de a ?ine la distan?? r?ceala ?i gripa, c
florin
27.02.2015 18:27
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica