Tribuna
Constantin Şovăială (PNL): "Solicit public PSD Sibiu să-și adapteze limbajul la nivelul de decență aşteptat de alegători"
Constantin Şovăială (PNL):

"Creșterea apetitului PSD Sibiu pentru comunicate de presă este invers proporțională cu numărul faptelor de arme cu care, ca partid aflat la guvernare și ca filială locală cu ministru în Cabinet, se pot lăuda social democrații sibieni" spune deputatul liberal de Sibiu, Constantin Şovăială, într-un comunicat de presă.

" Așa stând lucrurile, satisfacerea apetitului cu pricina conduce în lipsa unor mesaje relevante pentru cetățeni, la transmiterea către public a unor informații false precum aceea că dl deputat Ovidiu Sitterli “a fost primit în PNL Sibiu”. Dl Ovidiu Sitterli nu este membru PNL, este deputat independent afiliat Grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților.
Nu știu de unde are PSD Sibiu informația conform căreia “Raluca Turcan urmează să înmâneze carnetul de membru de partid” dlui Sitterli, însă mă îndoiesc sincer că acest lucru o să se întâmple în realitate, poate doar în vreo realitate paralelă, precum cea în care trăiește PSD Sibiu, departe de normalitate și decență.
Consider că, dacă tot este atât de preocupat de persoana dlui Sitterli, PSD ar putea nu să se întrebe de ce ar veni la PNL, ci de ce a plecat de la ei.
Personal văd mintea de pe urmă în gesturile parlamentarilor de a se îndepărta de PSD și de a susține inițiative ale PNL (fără ca asta să le aducă automat calitatea de membru de partid). Și sper ca Dumnezeu să o dea cât mai multora pentru a scăpa cu prima ocazie țara de o guvernare incompetentă. În încheiere, în numele sibienilor care au mers la vot, solicit public PSD Sibiu să-și adapteze limbajul la nivelul de decență aşteptat de alegători și impus de pretențiile județului pe care îl reprezintă", mai spune Constantin Şovăială.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia