Tribuna
PNL
Constantin Șovăială, PNL: „Îndepărtarea de Uniunea Europeană se face tot în numele alegătorilor PSD?”
Constantin Șovăială, PNL: „Îndepărtarea de Uniunea Europeană se face tot în numele alegătorilor PSD?”

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Șovăială se întreabă, într-o postare pe pagina sa de socializare, în numele cui acționează PSD: „PSD periclitează statutul României de țară membră și toate avantajele care decurg de aici, începând cu libera circulație (inclusiv a forței de muncă) și continuând cu accesul la fondurile europene. În numele cui face asta? În numele românilor? În numele românilor care au votat PSD? Sau în numele câtorva români din interiorul PSD?”.

Parlamentarul liberal afirmă că PSD a folosit mereu votul popular drept legitimare a acțiunilor sale și de aceea este curios să afle dacă „îndepărtarea de Uniunea Europeană se face tot în numele alegătorilor PSD? S-a subînțeles că votul dat PSD la alegerile din România este unul în favoarea îndepărtării de UE așa cum s-a subînțeles și că este unul în favoarea unor noi legi ale Justiției, de exemplu?”.

Postarea lui Constantin Șovăială vine în contextul în care miercuri are loc la Strasbourg o nouă dezbatere având ca temă România.

„PSD confundă informarea cu manipularea și practică  în fața instituțiilor europene același discurs penibil cu care încearcă să-i amețească în România pe cei săraci cu duhul. Mi-e frică să mă gândesc ce o să se întâmple astăzi la Strasbourg, însă concluziile dezbaterii de acum două zile, prezentate fără menajamente diplomatice de Frans Timmermans, mă fac să mă aștept la ce e mai rău!”, scrie Șovăială pe facebook.

 

comentarii
2 comentarii

Sovaiala ai uitat pe vremea lui Ceausescu cand erai seful UTC ( tinerii comunisti) si recitai poezii si cantai ode lui Ceausescu si Elenei ? Cum te rabda pamantul comunistule acum sa te dai de dreapta. Misto PNL Sibiu cu exemplare ca tine ! O sa mergeti in cap exact ca in vremurile tale de epoca de aur a comunismului. Tovarase Sovaiala du-te acasa !
Comunistil Sovi
03.10.2018 10:20
nu se putea fără postacii PSD....vedeti ca UE nu o puteti redefinii..chiar daca a-ti mai arunca alte 36 mil de euro pe apa sambetei ca la referendumul de distragere a atentiei de la problemele reale ale țării
psd=pcr
03.10.2018 10:43
Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia