Tribuna
Constantin Şovăială (PNL) după votul din Camera Deputaţilor: "Mintea de pe urmă a PSD nu încălzeşte cu nimic victimele recursului compensatoriu”
Constantin Şovăială (PNL) după votul din Camera Deputaţilor:

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Şovăială, salută votul de abrogare a legii recursului compensatoriu însă aduce aminte că liberalii au depus încă din luna februarie un proiect în acest sens.
“La începutul anului a fost depusă iniţiativa noastră, scopul fiind acela de a-i întoarce în puşcării pe cei pe care PSD îi eliberase şi cu privire la care existau indicii destul de clare că vor recidivă, că vor fura din nou, că au să tâlhărească din nou. Este bine că social-democraţilor care au votat atunci pentru eliberarea puşcăriaşilor le-a dat Dumnezeu minte, însă mintea de pe urmă nu încălzeşte cu nimic victimele, pe cei care au fost atacaţi în plină stradă, pe cei cărora le-au fost agresaţi copiii” - a spus Constantin Şovăială.
“România nu avea nevoie de Legea recursului compensatoriu, asta e limpede. PSD trebuia să găsească soluţii pentru ca sistemul de detenţie să respecte condiţiile europene, dar eliberarea infractorilor nu trebuia luată în calcul - aşa cum am spus încă de atunci” - a mai afirmat Şovăială reamintind că peste 20.000 de infractori au fost eliberaţi că urmare a deciziei PSD.
Deputatul PNL susţine că este o prioritate pentru partid corectarea măsurilor adoptate de social-democraţi în perioada în care au guvernat România.
“PNL are din partea cetăţenilor sarcina de a readuce ţara pe drumul normal, iar PNL Sibiu joacă în acest proces un rol important pe care-l va îndeplini cu seriozitate” – a mai spus Şovăială.

 

comentarii
1 comentarii

Să vedem concret ce veți face fără șovăială din ce promiteți, dragă dle secretar-general de la Sibiu!
05.12.2019 12:12
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA