Continental
Tribuna
Constantin Şovăială despre cele 62 de mii de semnături: "Sibienii s-au simţit reprezentaţi de Klaus Iohannis în lupta împotriva nedreptăţilor”
Constantin Şovăială despre cele 62 de mii de semnături:
Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Şovăială, afirmă că numărul mare de semnături de susţinere a lui Klaus Iohannis strânse în judeţul Sibiu are în primul rând legătură cu felul în care preşedintele şi-a exercitat mandatul şi doar în al doilea rând cu faptul că este fostul primar al municipiului.

“Sibienii s-au simţit reprezentaţi de Klaus Iohannis în lupta lor împotriva nedreptăţilor, au fost convinşi că susţin împreună aceleaşi principii. Preşedintele a fost cel care a apărat de la nivelul celei mai importante funcţii în stat valorile pentru care sibienii, noi toţi, am fost în stradă de atâtea ori în ultimii ani. Sunt convins că toate acestea au contat în primul rând atunci când peste 62.000 de oameni din judeţ au răspuns chemării PNL şi au semnat pentru Klaus Iohannis”, spune Constantin Şovăială.
Deputatul liberal crede că alegerile din noiembrie vor furniza dovada finală că PSD nu mai reprezintă de fapt pe nimeni, ci doar nişte interese care nu au nimic în comun cu democraţia.
“Cei din PSD nu vor să înţeleagă ceva ce le spune lumea periodic din stradă, ce le-a spus electoratul la vot acum câteva luni, ceea ce întreaga Europă le-a transmis cu multiple ocazii şi anume că s-a terminat cu felul ăsta al lor de a face politică. O să primească o confirmare definitivă a sfârşitului acum, în noiembrie”, afirmă Şovăială.
Parlamentarul sibian este convins că româ­ nii nu vor uita, în ciuda încercărilor disperate pe care le face PSD de a-şi cosmetiza imaginea, cine este, de fapt, acest partid.
“Nu există un PSD mai bun după Liviu Dragnea, este acelaşi PSD, cu aceiaşi oameni în frunte. Cei care se plâng acum că au fost <persecutaţi> de fostul lor conducător suprem au funcţii date de Liviu Dragnea, şi nu s-au dezis de el până nu au văzut duba de poliţie. Toţi oamenii aceştia puteau da o şansă României încă de acum câţiva ani, dar au refuzat să o facă”, spune Şovăială.
“Sibienii au protestat în stradă împotriva a ceea ce înseamnă PSD. Dar au avut în preşedintele Klaus Iohannis un partener serios la cel mai înalt nivel. Sibienii merită o Românie normală şi o vor avea!”, a spus în încheiere Constantin Şovăială.

 

comentarii
1 comentarii

...pupati-l in bot, paoati-l de tot!!!
Wow!
22.09.2019 07:49
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia