Tribuna
Constantin Șovăială, cu două luni înainte de alegeri: "Cea mai bună campanie electorală sunt rezultatele primarilor noștri!”
Constantin Șovăială, cu două luni înainte de alegeri:

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Șovăială, consideră că vremea promisiunilor și a vorbelor goale a trecut și că partidele nu se mai pot prezenta în fața oamenilor fără a spune ce au făcut, ce au făcut pentru cetățeni oamenii care îi reprezintă.

“Respectul față de electorat trebuie să ne determine să arătăm ce putem, ce am putut și ce am făcut. Fără promisiuni deșănțate și lozinci! Pentru noi, pentru liberalii sibieni, cea mai bună campanie electorală sunt rezultatele primarilor, oameni care au înțeles ce înseamnă banii europeni, care au accesat fonduri, au scris proiecte, s-au informat și au acționat! Mergeți oriunde în județ unde sunt  primari liberali și o să vedeți cel puțin un proiect european implementat”, spune Șovăială.

Anul trecut, Constantin Șovăială a trecut prin fiecare localitate a județului Sibiu, s-a întâlnit cu primarii, cu aleșii locali sau pur și simplu cu locuitorii în încercarea de a afla problemele și modalitățile în care se poate implica în rezolvarea lor.

“Concluzia după toate deplasările mele este aceea că un primar care ține la oameni nu așteaptă nici ajutorul  Guvernului, mai ales că de obicei îl așteaptă degeaba și nici al Consiliului Județean, mai ales ca administrațiile județene au fost și ele secătuite de fonduri de guvernarea actuală. Primarii care  își iubesc cetățenii vor atrage investiții prin politici locale inteligente, vor scrie proiecte și vor dezvolta astfel comunitățile. Primarii liberali așa fac! Președintele liberal al Consiliului Județean așa face! Consiliile locale cu majoritate PNL așa  fac!”, spune Constantin Șovăială.

Deputatul liberal susține că lista PNL pentru alegerile europarlamentare este cea mai bună propusă de un partid politic și că fiecare dintre candidați are în spate un trecut care-l recomandă, realizări în domeniul său de activitate și experiență.

“PNL este un membru de nădejde al familiei popularilor europeni. Suntem tratați ca atare în Europa și noi ne comportăm ca atare în Europa. De aceea echipa este fără cusur, fiindcă nu ne permitem să-i dezamăgim nici pe români și nici pe partenerii noștri din Partidul Popular European”, a spus Șovăială.

comentarii
1 comentarii

Iar ai aparut comunistule ???? Pupai la tovarasul Ceausescu acum la Turcan si Iohannis !!!!!! Tot lingau ai ramas !!!!!!
COMUNISTUL SOVAIALA
26.03.2019 00:03
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia