Tribuna
Constantin Chiriac - gânduri pentru Cristian Țopescu și Lucian Pintilie: "Sărbătoarea Înălțării Domnului Iisus deschide cerurile pentru spiritele înalte"
Constantin Chiriac - gânduri pentru Cristian Țopescu și Lucian Pintilie:
În ultimele zile, două mari personalități românești au plecat către stele. Este vorba despre regizorul Lucian Pintilie și comentatorul și jurnalistul sportiv Cristian Țopescu. Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național "Radu Stanca" din Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu a transmis gândurile instituției pe care o conduce, cu privire la cei doi mari oameni.


"Sărbătoarea Înălțării Domnului Iisus deschide cerurile pentru spiritele înalte. În ziua prăznuirii eroilor neamului, pleacă pe drum cu lumină Lucian Pintilie. Artist care a revoluționat arta teatrală și filmul, românesc și european, ne lasă moștenire vocația construcției și a marii calități, să fim vrednici să-i continuăm opera. Drum cu Lumină, Maestre!", a spus Constantin Chiriac.
Directorul TNRS a transmis un mesaj și cu gândul la Cristian Țopescu: "Puține personalități ale vieții publice românești și-au putut asuma un astfel de crez: „să cred ceea ce spun și să spun ceea ce cred” - sunt cuvintele celui care a adus de-a lungul timpului atâtea bucurii în casele noastre. Acum, de Ziua Eroilor, Cristian Țopescu pleacă pe drum cu lumină. Drum bun, spirit înalt!".
Regizorul Lucian Pintilie, în vârstă de 84 de ani, a murit miercuri seară, la Spitalul Elias din Capitală, iar jurnalistul Cristian Țopescu a decedat marți, la vârsta de 81 de ani, la același spital. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia