Tribuna
Consiliul Județean a finalizat selecția pentru Agenda sportivă și de tineret
Sorana MAIER
1076 vizualizari
Consiliul Județean a finalizat selecția pentru Agenda sportivă și de tineret

Agenda sportivă a județului Sibiu va avea alocați 650.000 lei, din care 466.000 lei pentru sportul de performanță și 184.000 lei pentru sportul pentru toți, și 100.000 lei pentru Agenda pentru tineret, după ce comisiile au propus realocarea a 150.000 lei de la tineret către sport, deoarece la prima categorie nu au fost depuse destule proiecte.
62 de proiecte au fost depuse pentru finanțare prin Agenda Sportivă 2018 a Consiliului Județean Sibiu, încadrate în categoriile Sportului de performanță (42) și Sportului pentru toți (20).  Din cele 42 de proiecte ale ramurii Sport de performanță, unul a fost considerat de către comisia de evaluare neeligibil, celelalte fiind supuse evaluării. Dintre cele 41 de proiecte evaluate, 27 de proiecte au întrunit punctajul necesar cofinanțării nerambursabile.
Prin decizia  membrilor Comisiei de evaluare, trei proiecte nu au beneficiat de finanțare, în pofida faptului că s-au calificat prin punctajul realizat, întrucât deponenții de proiect au beneficiat de sume alocate pentru un alt proiect eligibil depus. Suma totală alocată categoriei Sportului de performanță este de 466.000 lei.
La categoria Sport pentru toți din cele 20 de proiecte depuse, considerate eligibile, au întrunit condițiile de finanțare nerambursabilă din bugetul Consiliului Județean, prin realizarea punctajului stabilit, 13 proiecte pentru care a fost alocată suma de 184 mii lei.
”Luând în considere faptul că în contul Agendei pentru Tineret au fost depuse doar 8 proiecte, unul dintre acestea considerat neeligibil, 4 dintre membrii Comisiei de evaluare si selectie au decis relocarea unei părți a bugetului propus inițial finanțării Agendei pentru Tineret (150.000  lei din totalul de 250.000 lei)”, transmite Consiliul Județean Sibiu.
Astfel, Agendei pentru Tineret i-a fost atribuită pentru finanțarea celor 7 proiecte suma de 100.000 lei.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia