Tribuna
Festivalul Gradinilor
Consilierii județeni și președintele CJ au depus jurământul. Daniela Cîmpean mizează pe încredere în următorii 4 ani
Laura BUCIU
1703 vizualizari
Consilierii județeni și președintele CJ au depus jurământul. Daniela Cîmpean mizează pe încredere în următorii 4 ani

Depunerea jurământului de către cei 32 de consilieri județeni și de către președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a fost marcată de situația epidemiologică prin care trecem. Departe de numărul mare de persoane care au participat până acum la ședințele festive, de invitați și de reprezentanți ai deconcentratelor, ședința a fost un simplă, transmisă online. Fiecare consilier a trecut pe la pupitru cu masca de protecție și mănuși, a depus jurmântul și s-a retras la locul său. Un consilier aflat în izolare a depus jurământul online.

Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, a spus că în acest mandat mizează pe încredere.

„Este o zi încărcată de emoție pentru toți cei care suntem aici. Este o zi importantă pentru județul Sibiu. Este ziua în care marcăm începutul unui nou mandat al Consiliului Județean. Aș vrea să încep prin a vă transmite felicitări tuturor pentru încrederea pe care ați primit-o din partea cetățenilor județului Sibiu, încredere care v-a adus aici, în Consiliul Județean, în acest for decizional. Aș vrea să vă urez și să ne urez, pentru că în același timp îmi doresc și pentru mine acest lucru, ca la sfârșitul celor patru ani de mandat, atunci când ne vom face o analiză obiectivă asupra a ceea ce a însemnat pentru fiecare dintre noi acest mandat, să ajungem la concluzia sinceră că am făcut tot ce ne-a stat în putința și priceperea noastră să nu îi dezamăgim pe acești oameni care nu-au acordat încrederea lor ca timp de patru ani de zile să conducem și să luăm decizii pentru județul Sibiu. Experiența mandatului anterior și anilor în politică mi-au format convingerea sinceră că atâta timp cât nu vom uita că aici suntem vremelnici pe aceste funcții și că suntem în slujba sibienilor și nicidecum deasupra sibienilor, vom ajunge să facem tot ceea ce trebuie ca dorințele și așteptările lor să nu fie înșelate”, a spus Daniel Cîmpean.

 

Vicepremierul i-a îndemnat pe toți consilierii să ia exemplul Danielei Cîmpean

 

Vicepremierul Raluca Turcan, prezentă la constituirea noului Consiliu Județean le-a transmis consilierilor „rețeta de succes” cu care Daniela Cîmpean a câștigat al doilea mandat de președinte. Totodată, le-a spus consilierilor ca timp de patru ani să fie, înainte de a fi peneliști, pesediști, fedegeriști sau useriști, sibieni.

„Doamnă Daniela Cîmpean, vă felicit pentru câștigarea celui de-al doilea mandat și o spun nu cu satisfacția liderului de partid, ci cu bucuria omului care a văzut că sibienii apreciază performanța. Vă felicit doamnelor și domnilor consilieri pentru mandatele dumneavoastră. Sibienii v-au arătat încredere, iar prezența mea astăzi aici, ca reprezentant al Guvernului României, îmi doresc să transmită nu doar respectul firesc față de votul oamenilor, ci și garanția parteneriatului pe care Executivul și Consiliul Județean Sibiu l-au construit în ultimele luni. Doamnelor și domnilor, sunteți reprezentanții sibienilor! Vi s-a dat o misiune și dacă veți merge în Brădeni, la Săcădate, la Loamneș sau în oricare parte a acestui județ, veți primi confirmarea că misiunea este aceea de a face bine Sibiului și nu partidelor. Vă ăndemn, deci, la construcție! Doamna Daniela Cîmpean a câștigat președinția și a făcut-o promovând proiecte, asumandu-și investiții și cultivând dialogul. Vă invit să faceți, cu toții, aceleași lucruri!  Trebuie să recunosc că mă bucură structura politică a acestui mandat al Consiliului Județean. Sunteți 19 consilieri PNL, 5 PSD, 5 FDGR, 4 USR. Dar mai important decât a fi liberali, pesediști, fedegeriști sau useriști este să fiți 33 de sibieni! Vă mulțumesc și vă asigur de toată colaborarea din partea Guvernului României, vă reconfirm sprijinul nostru pentru toate marile proiecte, față de toate inițiativele care conduc la mai bine pentru Sibiu. Să fie într-un ceas bun!”, a spus vicepremierul Raluca Turcan.

comentarii
1 comentarii

Doamne fereste sa luam exemplul Danielei Cimpean!!!
Mihai
23.10.2020 18:36
Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

Festivalul Gradinilor

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia