Tribuna
Conferințele speciale FITS și TNRS, redifuzate online
Conferințele speciale FITS și TNRS, redifuzate online
În perioada stării de urgență, decretată de autorități, când întreaga activitate de spectacole și evenimente, a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, este suspendată, TNRS și FITS vor redifuza online, conferințele speciale, începând de marți, 24 martie, de la ora 17, pe pagina oficială de Facebook a TNRS, pagina oficială de facebook a FITS, canalul oficial de YouTube al TNRS și tnrs.ro

Constantin Chiriac și Constantin Necula, participanții primei întâniri, ce va fi redifuzată azi, 24 martie, de la ora 17, vor explica  “Puterea credinței”. De asemenea, Constantin Chiriac va intra miercuri, 25 martie, în dialog despre dans, teatru și poezie, cu Gigi Căciuleanu.

Joi, 26 martie, Constantin Chiriac va intra în discuție cu Vasile Șirli. Vineri, 27 martie, Constantin Chiriac și Silviu Purcărete vor aborda subiectul “Bucuria și înțelepciunea de a vorbi puțin”. Libertate și asumare în viața unui artist va fi discutată de Constantin Chiriac și Maia Morgenstern sâmbătă, 28 martie. Săptămâna se va încheia cu întâlnirea lui Constantin Chiriac cu Ioan Aurel Pop, care vor face un schimb de opinii  referitoare la “Național și European. Dialog, Responsabilitate, Provocări”. Spațiul cosmic va fi explorat de Constantin Chiriac și Dumitru Prunariu luni, 30 martie.

„Fiecare conferință specială FITS și TNRS pe care am organizat-o la Sibiu a adus șansa unei întâlniri esențiale cu o personalitate marcantă a spațiului public românesc și european. Credem că menirea noastră este aceea de a promova valorile autentice ale României, de a promova cultura română cu tot ce are ea mai bun și mai frumos. Credem că publicul are nevoie de repere puternice, iar în aceste zile, când suntem poate însingurați avem nevoie de speranță. Efortul individual al fiecăruia de a respecta cu strictețe recomandările oficiale de a sta în casă și tot efortul nostru de a fi împreună cu publicul, online, în această perioadă grea,  sper să reînvie, în fiecare dintre noi, puterea de a crede că totul va fi bine”, spune Constantin Chiriac, președintele FITS.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA