Tribuna
De miercuri
Confecţii, încălţăminte şi nu numai, la Confintex
Alexandra CHEŞCU
1956 vizualizari
Confecţii, încălţăminte şi nu numai, la Confintex

Confecţii pentru copii şi adulţi, confecţii din piele şi din blană, ţesături, tricotaje, încălţăminte, marochinărie şi accesorii sunt doar câteva dintre elementele care vor constitui Târgul Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte "Confintex". Târgul se va desfăşura în perioada 10 - 14 martie la Sala Sporturilor "Transilvania" din Sibiu şi li se adresează cumpărătorilor de toate vârstele, pentru care organizatorii promit preţuri mai mici decât cele întâlnite în magazine.

76 de ediţii

"O să devină o tradiţie prezenţa noastră aici (...) O să vă convingeţi că noi avem unul dintre cele mai serioase târguri" a spus Aurelienţu Popescu, preşedintele excutiv al SC Expoconfintex SA. Pasionaţii de cumpărături vor găsi la Sala Sporturilor "Transilvania" două grupe de produse, care se vor remarca prin preţuri promoţionale şi de producător. Potrivit lui Aurelienţu Popescu în cadrul târgului vor fi prezente colecţiile de iarnă, care vor avea preţuri reduse, de sfârşit de sezon, pe de o parte, dar şi colecţii noi, pentru sezonul de primăvară, pe de altă parte. "Confintex" va aduce la Sibiu aproape 60 de firme din toată ţara, fiind organizat de SC Expoconfintex SA împreună cu Federaţia Patronală a Textilelor, Confecţiilor şi Pielăriei (FEPAIUS).
Târgul Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte "Confintex" a ajuns la ediţia cu numărul 76 putând fi vizitat între orele 10-19, din 10 până în 13 martie şi între orele 10-16, duminică, 14 martie. Mai mult, deschiderea oficială a târgului va avea loc miercuri, 10 martie, de la ora 12.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA