Tribuna
Concurs rutier pentru elevi

Elevii din Sibiu învaţă de mici cum să se comporte ca pieton. Serviciul Rutier şi Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează, astăzi, la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 21 din municipiul Sibiu, Concursul naţional „Educaţie rutieră - educaţie pentru viaţă”, etapa judeţeană.
La fel ca alte acţiuni, concursul se subscrie Campaniei Naţionale de educaţie rutieră „Alege viaţa” iniţiate la nivel naţional de către Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Poliţiei Române.  Scopul concursului este de a evidenţia cele mai bune echipaje din unităţile de învăţământ preuniversitar în domeniul rutier, prin parcurgerea a patru probe, respectiv proba teoretică, poligon, parc-şcoală şi arbitraj.
La concurs sunt invitate echipajele şcolare care au obţinut locurile I şi II la etapele zonale cele din Sibiu, Mediaş, Cisnădie, susţinute anterior.
Echipajul desemnat câştigător al locului I va reprezenta judeţul Sibiu la etapa naţională, care va fi organizată în sezonul estival. Automobil Club Român susţine în bună măsură o parte a premiilor pentru echipajele primelor locuri, dar şi pentru ceilalţi participanţi.          (L. B.)comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia