Tribuna
Sevis
Concurs la Muzeul Brukenthal: vizitezi muzeul şi poţi câştiga un weekend la Hotelul Ramada
Concurs la Muzeul Brukenthal: vizitezi muzeul şi poţi câştiga un weekend la Hotelul Ramada
© MNB

Muzeul Naţional Brukenthal anunţă că expoziția "3 secole Brukenthal/Arta europeană 1500-1800, colecția av. George Șerban", (curator dr. Alexandru C. Chituță) va avea şi câştigători. Muzeul Național Brukenthal împreună cu Hotelul Ramada din Sibiu invită vizitatorii la un concurs în care pot câștiga un weekend în doi la Hotelul Ramada din Sibiu, în octombrie a acestui an.

"Conform regulamentului, concursul este organziat în perioada 18 iunie – 31 august 2021. Cei care achiziționează produse-souvenir în valoare de 20 de lei din magazinul Palatului Brukenthal din Piața Mare, completează un talon de participare și pot câștiga un weekend în 2 la Hotelul Ramada din Sibiu în luna octombrie a acestui an. Avem o gamă extraordinară de produse dedicate celor 3 secole Brukenthal, dar și pentru expoziția Arta europeană 1500-1800, cu imagini din gravurile semnate de Rubens, Rembrandt, Bartoli, Leonardo, Michelangelo, Dürer s.a. Mulțumim partenerului, conducerii Hotelului Ramada din Sibiu pentru sprijin. A devenit deja o tradiție organziarea unui concurs de către Muzeul Național Brukenthal, anul trecut în cadrul expoziției Great artists of the world am dăruit 2 premii în valoare de 100 euro. Anul acesta vor mai urma și alte surprize împreună cu partenerul nostru Boromir.” a declarat curatorul expoziţiei, Alexandru Constantin Chituță.

Expoziția "Arta europeană 1500-1800, colecția av. George Șerban" va fi deschisă vineri, 18 iunie 2021, ora 13 în curtea Palatului Brukenthal din Piața Mare.

comentarii
2 comentarii

Asa se face!
Bravo! Bravo! Bravo!
Bună idee!
Mihai
17.06.2021 00:09
Artă profană.
Un vizitator
17.06.2021 07:35
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia