Continental
Tribuna
Concurs de fotografie cu premii de 1.400 de euro la Hotelul de Gheaţă. Ambasadorul Canadei inaugurează sâmbătă complexul de la Bâlea Lac
Dan FRÂNCU
2063 vizualizari
Concurs de fotografie cu premii de 1.400 de euro la Hotelul de Gheaţă. Ambasadorul Canadei inaugurează sâmbătă complexul de la Bâlea Lac

În ţinutul de cleştar din inima Masivului Făgăraş, la Bâlea Lac, au loc ultimele pregătiri pentru deschiderea oficială a Complexului „Hotel of Ice”, cel mai important proiect românesc de marketing turistic. Festivitatea este programată pentru ziua de sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 12, şi se va bucura de prezenţa ambasadorului Canadei, ES Kevin Hamilton.

Şi-au mai anunţat participarea personalităţi locale, judeţene sau naţionale, din diverse domenii de activitate. În cadrul festivităţilor de sâmbătă, va fi prezentat participanţilor concursul de fotografie „Hotel of Ice Photo Contest 2018”, prin care se pun „la bătaie” premii consistente pentru cei ce au această pasiune.

  • „După încheierea lucrărilor la toate obiectivele ce compun „Complexul Hotel of Ice” de la Bâlea Lac (Hotelul de Gheaţă, Biserica de Gheaţă, „satelitul” de igluuri şi Winter Park) şi oficierea slujbei de binecuvântare a Bisericii de Gheață, au început pregătirile pentru organizarea festivităţii de inaugurare a proiectului de marketing „Hotelul de Gheaţă”. Deschiderea oficială a unicului obiectiv de acest fel din partea de sud – est a Europei va avea loc sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 12. 
  • Cum s-a întâmplat şi în cazul ediţiilor anterioare, în acest an avem deosebita onoare prin prezența excelenței sale Kevin Hamillton, ambasadorul Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova, să promovăm oferta turistică și oportunitățile de dezvoltare ale turismului în Munții Făgăraș și în special în județul Sibiu, în Canada. De asemenea, la acest eveniment vor participa și alte personalități din administrația locală, județeană și reprezentanți ai Ministerului Turismului”, anunţă organizatorii.

"Hotel of Ice Photo Contest 2018"

  • „Momentul va fi marcat şi prin prezentarea "Hotel of Ice Photo Contest 2018",deschis fotografilor români sau străini în cadrul căruia pasionaţii de fotografie, amatori sau profesionişti, sunt invitați să participe și să predea fotografiile până în data de 20 februarie. Concurenţii au posibilitatea de a vizita Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac şi Palatul Brukenthal din Avrig, pentru a realiza două seturi (albume) de minim zece fotografii, ce vor fi înscrise în competiţie.
  • Fotografiile vor fi evaluate de un juriu format din Dragoş Asaftei, Vlad Eftenie şi Sebastian Marcovici, iar numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook Hotel of Ice Romania în data de 02 martie 2018.
  • Marele premiu, oferit de Bergenbier, este de 1.000 de euro, în timp ce locurile 2 și 3 câștigă 200, respectiv 100 de euro. Cea mai interesantă fotografie va fi răsplătită, la rândul ei, tot cu 100 de euro”, adaugă organizatorii. 

Vernisaj la Palatul Brukenthal din Avrig

Fotografiile vor fi prezentate publicului în cadrul unei expoziţii, ce va avea loc între 26 februarie și 4 martie, la Palatul Brukenthal din Avrig. Vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 3 martie 2018, în cadrul petrecerii desfășurate la Palatul Brukenthal din Avrig.
Regulamentul complet și cerințele concursului pot fi consultate pe paginile de Facebook ale Palatului Brukenthal și Hotelului de Gheață.
Înscrieri  în concurs AICI.
Consursul de fotografie este organizat de Asociaţia Proiect Transilvania, în parteneriat cu Bergenbier. 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia