Tribuna
PNL
Concerte, ateliere și două seri sub clar de lună, la Holzstock Festival din Hosman
Concerte, ateliere și două seri sub clar de lună, la Holzstock Festival din Hosman
Ediția cu numărul șase a Holzstock Festival a debutat vineri, în incinta Bisericii Fortificate din Hosman. Evenimentul va continua sâmbătă, 17 august.

 

Potrivit organizatorilor, Festivalul își propune să aducă concerte, ateliere și activități pentru toți cei care vor să participe, într-un peisaj idilic de secol XIII. 

"Lineup-ul din acest an cuprinde artiști atât români (din Sibiu, Cluj-Napoca, Sighișoara), cât și din Argentina, Spania sau Austria, inclusiv o formație locală din satul Hosman. Concertele încep la ora 19 și continuă până la 24, cu trei DJ care o să mențină atmosfera de petrecere până dimineață", spun organizatorii. 


Artiștii invitați în această ediție a Festivalului sunt: ONENIGHTSTAND, FAAUNA, CHANGEOVER, FUNKORPORATION, SCHMAFU, DREAMCATCHERS, THISOBEY, CARAVANA GYPSY JAZZ, DJ Ciprian Popa, DJ. Andy Loop și DJ Kevin Wagner.


"Și anul acesta, am pregătit numeroase workshop-uri și ateliere, printre care amintim: yoga, treasure hunt, discuții despre reciclare și protecția mediului, teatru, ateliere de ceramică sau tatuaje henna și tururi ghidate.  Pe perioada Festivalului e amenajat și un Flea Market (yard sale), unde obiectele vechi își pot găsi o casă nouă. Festivalul are un impact mare asupra comunității locale din Hosman, din acest motiv ne dorim să implicăm cât mai mulți localnici în desfășurarea lui. Mâncarea și băuturile sunt pregătite local, în specificul zonei, și pot fi achiziționate în cadrul evenimentului", mai spun organizatorii.


Potrivit acestora, sunt pregătite și o zonă de camping pentru corturi și un camping pentru autobuze ori rulote, cu toate facilitățile.
Hosman este situat la 30 de kilometri de Sibiu, spre Agnita. Se poate ajunge cu mașina personală și există locuri de parcare în apropierea Festivalului. De asemenea, o alternativă este și autobuzul Transmixt, sâmbătă, la orele  11, 15 sau 19.30.
Prețul unui bilet (acces festival și camping) este de 50 de lei. Biletele se pot achiziționa la fața locului. 
Organizatorii Festivalului sunt Forumul Democrat al Germanilor din România, Botschaft der Bundesrepublik Deutschland Bukarest, Guvernul României-Departamentul Pentru Relații Interetnice, Land Kärten, Holzmengen Jugendburg, Phonon Sound Solutions, Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu, Stiftung Kirchenburgen și Deutsches Jungendforum Hermannstadt. 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia