Tribuna
Sevis
Concert caritabil în beneficiul pacienţilor oncologici din Sibiu
Concert caritabil în beneficiul pacienţilor oncologici din Sibiu
Asociaţia "Sus Inima" invită sibienii la concertul caritabil "Susţinem inima prin muzică", în data de 13 decembrie, la Sala Oglinzilor din cadrul Forumului German, începând cu ora 18:00, alături de soprana Anca Boieru şi pianistul Levente Cozma.

Fondurile strânse în urma evenimentului vor susţine activitatea asociaţiei nonguvernamentale, care vine în sprijinului pacienţilor oncologici din Sibiu prin iniţiative variate, de la suport psihologic şi până la servicii de cazare.
"Pas cu pas am pus bazele primului centru de suport oncologic pentru pacienţii din Sibiu. Casa "Sus Inima" oferă un cămin pentru cei care vin din alte localităţi pentru a urma un tratament oncologic în Sibiu, personalul centrului numărând astăzi doi navigatori oncologici, un psiholog, un nutriţionist şi numeroşi colaboratori. În plus, organizăm grupuri de suport psihologic clasic dar şi prin art-terapie pentru pacienţi. Ne bazăm activitatea 100% pe donaţii, de aceea invităm sibienii să se alăture cauzei noastre", a spus Carmen Chindriş, cea care conduce Asociaţia "Sus Inima". Soprana Anca Boieru este o solistă consacrată, creativă, plină de energie şi motivată în a transmite emoţie şi sensibilitate prin muzică. Cu o experienţă vastă în mai multe genuri muzicale clasice, aceasta susţine recitaluri în limbi moderne diferite. Pianistul Levente Kozma a descoperit pianul la vârsta de 6 ani. Cu studii universitare în domeniu finalizate la Cluj-Napoca, a învăţat de la pianişti celebri precum Walter Krafft (Germania), Csíky Boldizsár (România), Martin Hughes (Austria), Georg Sava (Germania). Tehnica sa pianistică, cu totul remarcabilă, se datorează emoţiei cu care interpretează fiecare lucrare.
Accesul la concert se face pe baza unui bilet în valoare de 30 de lei, achiziţionat în seara evenimentului. Asociaţia "Sus Inima" este o organizaţie de caritate nonguvernamentală, înfiinţată în Sibiu, având ca scop sprijinirea persoanelor afectate de cancer, atât a celor diagnosticate, cât şi a familiilor şi îngrijitorilor lor. Dorinţa organizaţiei este ca nimeni să nu treacă singur prin cancer.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia