Tribuna
SEVIS
Completarea declarațiilor de venit, explicată de ANAF
Completarea declarațiilor de venit, explicată de ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală va derula un proiect pilot prin care îi va învață pe contribuabili să își completeze în mod corespunzător declarațiile de plată și cele de venit.

"Agenția Națională de Administrare Fiscală va intensifica, și în anul 2021, activitățile de îndrumare și asistența în domeniul fiscal, manifestându-și în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin", spun reprezentanții ANAF. 

Astfel, ANAF precizează că derulează proiectul pilot privind stimularea conformării voluntare dedicat persoanelor fizice. "Proiectul pilot presupune, la acest moment, transmiterea unor informări către contribuabili persoane fizice, prin care li se oferă îndrumare și asistența în vederea îndeplinirii, în mod corespunzător, a obligațiilor declarative si de plata", spun reprezentanții ANAF. Cum poate fi accesat Spațiul Privat Virtual Pentru a beneficia de asistența în domeniul fiscal și pentru a-și îndeplini obligațiile fiscale în mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la nr. 031.403.91.60. Pentru a solicita informații personalizate privind situația fiscală, contribuabilii pot utiliza serviciul Spațiul Privat Virtual.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia