Tribuna
Comisia Europeană pune la dispoziția elevilor materiale educaționale gratuite
Comisia Europeană pune la dispoziția elevilor materiale educaționale gratuite

Copiii și tinerii pot beneficia de resurse educaționale online gratuite, puse la dispoziție de către Comisia Europeană,

Prin urmare, copiii sub nouă ani vor avea acces la jocuri de tip puzzle, cărți interactive și de colorat. Materialele educaționale pot fi accesate pe https://europa.eu/learning-corner/learning-materials_en?keyword=&topic=All&age_group[]=81.

Elevii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, pot face teste de verificare a cunoștințelor despre UE și pot consulta broșuri interactive. Spre exemplu, broșura „Planeta noastră, viitorul nostru” cuprinde date științifice despre schimbările climatice, ce se întâmplă în UE și ce poate face fiecare pentru a combate acest fenomen.

Cărți despre Uniunea Europeană și aplicații interactive dedicate istoriei UE sunt dedicate adolescenților cu vârste între 12 și 15 ani. Liceenii și studenții au materiale explicative despre modul în care funcționează Uniunea Europeană, broșuri despre aspecte ce țin de educația economică. Resursele pentru liceeni și studenți sunt aici.

Quiz-ul „Eu și UE” a fost conceput pentru a le oferi tinerilor o introducere rapidă și utilă în ceea ce înseamnă Uniunea Europeană, scrie edupedu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Compa
SOMA
Licitatie publica

ACCENT MEDIA