Tribuna
AFF
Comerț ilegal cu lemne soldat cu sancționarea vânzătorului și a cumpărătorului
Comerț ilegal cu lemne soldat cu sancționarea vânzătorului și a cumpărătorului

Afacerile ilegale cu lemn costă mult. Atât cumpărătorii, cât și vânzătorii de lemn comercializat ilegal sunt pasibili de pedeapsă, acest lucru fiind simțit pe propriul buzunar, la sfârșitul săptămânii trecute de doi bărbați din județul Sibiu.

 

„La data de 11 martie a.c., în jurul orei 12,45, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe raza localității Rod de către un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Jina.

Polițiștii au constatat că bărbatul transporta cantitatea de 2,5 mc de mesteacăn fără a deține documente legale de proveniență și transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic responsabil în zonă.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit că bărbatul cumpărase materialul lemnos de la un localnic din Jina, în vârstă de 26 de ani, acesta din urmă fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru deținere de material lemnos fără documente de proveniență” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

 

comentarii
4 comentarii

Pe haustrieci si pe cei ce taie in veselie pentru ei cand-- macar sa-i opriti - sa nu mai zicem de amenzi-- ca atunci tara ar fi cea mai bogata din lume-- pe amarartii astia care va platesc salariile -- va taiae capul sa-i desfiintati atunci sa va vad daca haustriecii va vor platii salariile si pensiile -- Nu sunt de acord cu taieri ilegale dar voi inchideti ochii la defriseri masive-- dar foarte atenti cand -- ROMANUL- PROPIETAR( poate omul a taiat chiar din curtea lui, copacii ) TAIE UN COPAC SA AIVE CU CE INCALZI CASUTA -- articol de tot cacatul asa invrajbiti pe Romani impotriva guvernului -- vreti sa fiti respectati ??-- Aplicati legea pentru toti si nimeni nu va va critica
13.03.2023 18:40
Politia Română prinde pe săraci cu lemn de mesteacăn și îi amendează pentru că vor să se încălzească,.Pe cei care îmbogățesc din taeri masive nui ating .Poliție de cacat ,conducere de cacat ,primar la Tilisca de nimic.
14.03.2023 07:10
la conducerea tari nu sant austrieci sau alte tari din eoropa ,sant romani corupti care isi bad joc de tara
bp
17.03.2023 09:47
Catre, d-l INSPECTOR SEF IPJ Sibiu, de ce nu se fac actiuni unde se produc infractiuni la regimul silvic? La Gura Raului daca vrei sa cumperi lemn de foc de la Ocolul Silvic - n au de vanzare, dar daca vorbesti cu cei care domiciliaza in spatele postului de Politie, gasesti imediat lemn de foc si in plus iti si spun pretul corect...oare sa stie brigadierul silvic ceva ?.... sau cei care trebuie sa pazeasca patrimoniu statului au adormit un PIC.
Valentina
17.03.2023 21:33
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA