Tribuna
Comercianții de produse artizanale și de handmade sunt așteptați în Piața Huet
Comercianții de produse artizanale și de handmade sunt așteptați în Piața Huet

În perioada 13-16 octombrie, Serviciul de Administrare a Domeniului Public pune din nou la dispoziția comercianților de produse de artizanat și handmade domeniul public din Piața Huet, pentru închiriere.

22 de locuri sunt disponibile pentru închiriere în scopul comercializării acestui tip de produse. Costul este de 2 lei/mp/zi, spațiile măsurând 9 mp fiecare.

Pentru a ocupa unul dintre aceste locuri trebuie mai întâi realizată o programare online, în data de 11 octombrie 2022, pe https://spadpp.sibiu.ro/ secțiunea Programări ghișeu online.

Apoi, în perioada 12- 13 octombrie 2022 se vor depune cererile și se vor încasa taxele de ocupare temporară a domeniului public.

Atribuirea locațiilor în teren se va face în ordinea programării online și implicit a înregistrării cererilor depuse la ghișeu, în limita locurilor disponibile.

 Pentru un aspect îngrijit al zonei, comercianții vor folosi pentru amenajarea spațiilor pavilioane albe și mese.

Mai multe detalii, aici: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/809

 

 


comentarii
2 comentarii

"Handmade"-?? Proasto!
Un cititor
13.10.2022 12:54
Cuvantul - handmade inseamna un lucru facut cu mana -- dar reporterul sau reportera-- trebuia sa scrie lucruri sau produse facute handmade -- era corect dar pe mine ma infurie infuziunile de cuvinte straine pe care majoritatea celor mai batrani nu le cunoaste -- Cred ca daca suntem in Romania trebuie sa vorbim si sa scriem Romaneste ca sa inteleaga toata lumea---- capish autorule??
14.10.2022 20:36
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA