Tribuna
Col. Laurenţiu-Cosmin Balcu a devenit senator de onoare
Adrian POPESCU
4228 vizualizari
Col. Laurenţiu-Cosmin Balcu a devenit senator de onoare
Col. Laurenţiu-Cosmin Balcu a trecut ieri prin clipe emoţionante la sediul Universităţii Româno-Germane din Sibiu. În cadrul şedinţei solemne a Senatului, inspectorul şef al ISU Sibiu, a primit titlului de "Senator de Onoare al U.R.G.S.", numele domniei sale alăturându-se personalităţilor din ţară şi de peste hotare care au avut parte de solemnităţi asemănătoare.

După ce a fost citit Laudatio, rectorul Universităţii Româno-Germane, prof. univ.dr.dr.hc. Gheorghe Bichicean, a înmânat colonelului distincţia şi titlul academic onorific. Laurenţiu-Cosmin Balcu, în prezent  doctorand, a finalizat mai multe cursuri de training şi a avut o serie de respon­sabilităţi manageriale, încunu­nate cu funcţia actuală, anume de inspector şef al Inspec­toratului  pentru Situaţii de Ur­genţă "Cpt. Dumitru Croitoru". Domnia sa a participat la importante conferinţe ştiinţifice naţionale şi internaţionale, şi a luat parte la sute de misiuni în slujba populaţiei civile, implicându-se şi în activităţi social-culturale, desfăşurate pe raza municipiului şi jude­ţului Sibiu. "Această activitate publică, dar şi deschiderea domniei sale  faţă de univer­sitatea noastră, ne-au deter­minat  să facem demersurile aferente pentru  a-l onora ca universitari, prin conferirea titlului de Senator de Onoare ad vitam al Universităţii Româno-Germane din Sibiu", a precizat prof. univ.dr.dr.hc. Gheorghe Bichicean. Cuvinte de apreciere a adresat şi preşedintele senatului ROGER - conf.univ.dr. Alexandru Hampu. În final, senatorul de onoare, col. Laurenţiu-Cosmin Balcu, a mulţumit mediului academic ROGER pentru distincţie. "Acest titlu mă onorează şi mă mobilizează personal şi profesional. Voi continua să susţin  -prin mijloace legale- învăţământul sibian, şi în special activitatea Universităţii Româno-Germane din Sibiu", a spus inspectorul şef al ISU Sibiu, ţinând să sublinieze că se simte legat de mediul universitar sibian, de profesioniştii de la ROGER, "de calitatea învăţământului, de nivelul de formare educaţională din această universitate, unde se promovează valori esenţiale, precum: onoarea, adevărul şi munca bine făcută". Senatorul de Onoare ad vitam  a remarcat "performanţele şi deciziile raţionale luate  de cei de la ROGER, o instituţie care poartă amprenta personalităţii prof. univ.dr.dr.hc. Gheorghe Bichicean". În final, col. Laurenţiu-Cosmin Balcu a pus în valoare realizările instituţiei sale "care salvează oameni" , care se completează perfect cu ROGER - "o instituţie unde se formează oameni şi caractere". Domnia sa a mai devoalat câteva obiective din strategia ISU care vor fi materializate în 2016. Este vorba de noi puncte de lucru în zone unde intervenţia operativă este anevoioasă şi de lansarea oficială a fanionului ISU.


comentarii
4 comentarii

Atat il laudati pe tovarasul asta, de pana la urma o sa spuneti in curand, ca el a pus coada la pruna.
Guvernatorul Transilvaniei
04.12.2015 07:56
ROGER,sunteti caraghiosi si penibili!Aveti pacate grele sau va are la mana de i-ati dat titluri academice acestui individ?De fapt voi ati premiat functia,nicidecum omul!Pentru ca acest biet bufon nu are nici o legatura cu circul si mascarada voastra!(dar nici cu mediul academic)Cand ii veti distinge pe sefii de la salubritate,apa-canal,hingheri, parcari, paznici ori soferi de TIR?
PS-ROGER-Sibiu,sunteti tot mai mici!
Solomon
04.12.2015 09:14
Sunte?i de r
AliBaba
04.12.2015 11:36
Probabil ca a primit titlul pentru uluitoarea performanta de as inscrie fiica pe locurile pentru tigani la Brukenthal in detrimentul altor elevi mult mai buni dar care nu au optat pentru aceasta solutie absolut penibila si rusinoasa.
Felicitari si la mai mare :(
Hello
04.12.2015 16:31
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA