Tribuna
PNL
Coadă ca pe vremuri la Cazarma 90
15237 vizualizari
Coadă ca pe vremuri la Cazarma 90
© Răzvan NEGRU

Nu e vreo imagine suprinsă înainte de 1989, când lumea stătea la coadă la carne, lapte sau unt, ci un instantaneu de joi. Peste 30 de persoane au stat la coadă, în parcarea de la Cazarma 90, așteptând să poată plăti la automatul pentru tichete. Unii au încercat să păstreze distanța socială, pe alții nerăbdarea i-a dus mai aproape de „colegii de rând”. 

D.B.

© Răzvan NEGRU


comentarii
5 comentarii

BUNA ZIUA LA PULICUL GENERAL,
ma numesc Rodica, vreau sa folosesc acest mediu pentru a informa lumea despre cum m-am îmbogățit după ce mi-am vândut unul dintre rinichi la Spitalul Național Aditya Pradhan, Înainte am căutat un spital sincer pentru a-mi vinde rinichiul după atâția ani de trăind în sărăcie, până când mă întâlnesc cu un prieten major care m-a prezentat la spitalul ADITYA, negociem prețul și au acceptat să-mi cumpăr rinichii pentru 780.000 de dolari și mi-au plătit jumătate din plată înainte de a merge pentru operație.
Imediat după operație, îmi oferă soldul rămas al banilor și sunt încă într-o stare de sănătate foarte bună și sunt din nou mulțumit de viața mea, deoarece sărăcia este o crimă în timp ce banii sunt apărare.
Pentru cei care caută locul potrivit pentru a vă vinde rinichii și pentru a rămâne sănătos, puteți contacta spitalul ADITYA la
[ DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM ]
Încă o dată, trebuie să folosiți ceea ce aveți pentru a obține ceea ce nu aveți și veți fi în continuare într-o stare bună și sănătoasă, deoarece sărăcia este o crimă, în timp ce banii reprezintă mijlocul de apărare, apelând acum la spital la
[ DR.PRADHAN. UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM ]
RODICA
15.08.2020 00:04
Nu puteți cenzura mizeria de mesaj de la "Rodica" ?
Eventual un IP, o plângere la Poliție...
...
15.08.2020 00:16
puteti sa o treceti pe rodica la coada la cazarma 90
sa plateasca parcare la mahina care nu ezista
adi3
15.08.2020 11:32
aoauleu...proasta esti, Doamneee :)))
15.08.2020 22:44
Rodica, tineri tot așa. Nu uita că ai 2 mâini,2 picioare,2 ochi,2 nări.. chiar și creierul are 2 emisfere... Nu lăsa lucrurile făcute pe jumătate!!
Iulian
16.08.2020 07:18
Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia