Tribuna
PNL
CNCD a amânat decizia în cazurile Iohannis şi Kovesi
CNCD a amânat decizia în cazurile Iohannis şi Kovesi

Reacţia CNCD a fost fulgerătoare în cazul pavianului cu mantie folosit de Cristian Tudor Popescu ca să complimenteze coafura Vioricăi Dăncilă. Viteza de reacţia a fost păstrată şi când premierul şi-a numit oponenţii "autişti".

Şi se părea că CNCD şi-a făcut  din fermitate o carte de vizită însă ce să vezi: luni, elanul CNCD s-a cam făcut ţăndări exact când etichetele de "penali" şi "infractori" lipite de Klaus Iohannis, respectiv Codruţa Kovesi ar fi trebuit să-şi primească verdictul. 
Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a amânat luni pentru 26 martie discutarea sesizării formulate de Lumea Justiţiei (luju.ro) referitoare la eticheta „penali” folosită de preşedintele Klaus Iohannis şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. 
Potrivit procedurii, în cazul sesizărilor depuse la CNCD, au fost citate toate părţile. Acestea şi-au prezentat punctele de vedere, o decizie urmând să fie luată în data de 26 martie.
Klaus Iohannis şi Laura Codruţa Kovesi au fost reclamaţi după ce au folosit, în mai multe ocazii, cuvintele „penali” şi „inculpaţi” atunci când s-au referit la politicienii acuzaţi de fapte de corupţie. 
Sesizarea luju.ro a fost depusă în luna februarie. Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi au folosit aceste cuvinte în mai multe rânduri, explica, în februarie, președintele CNCD, Csaba Azstalos, în emisiunea „Imparțial” de la Digi24.

comentarii
1 comentarii

pai herrilor de la cncd x patrat
va rupe kodrutza si va e frica
sinteti niste c.......i ,mitici,slugi!
dati o decizie,e alba sai neagra
ARDEO
13.03.2018 12:06
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia