Tribuna
Clinica de Fertilitate Polisano, singurul centru integrat de medicină materno-fetală din Transilvania
Clinica de Fertilitate Polisano, singurul centru integrat de medicină materno-fetală din Transilvania

Clinica de Fertilitate Polisano şi-a mutat sediul în cadrul Spitalului European Polisano, din str. Izvorului nr. 1A, unde va ocupa o suprafaţă extinsă şi astfel, aceasta devine centru integrat de medicină materno-fetală, singurul de acest tip din zona Transilvaniei, oferind servicii medicale complete de fertilizare, obstetrică – ginecologie, maternitate şi neonatologie.
Clinica de Fertilitate Polisano a fost fondată de Dr. Ilie Vonica în colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer, spre sfârşitul anului 2006. De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, echipa medicală a obţinut un binemeritat renume în rândul clinicilor de profil din ţară, sute de cupluri care acum se bucură de surâsul copiilor lor beneficiind de experienţa şi profesionalismul acesteia. Astfel, de la începerea activităţii până în prezent, au beneficiat de evaluarea infertilităţii şi alegerea planurilor de tratament 5.800 de cupluri de pe întreg cuprinsul ţării, iar 2.900 de cupluri au urmat proceduri specifice de fertilizare în vitro. Restul pacienţilor au beneficiat de investigarea şi tratarea cauzelor infertilităţii, la o parte dintre aceştia nemaifiind nevoie ulterior de începerea procedurilor uzuale.


„Rata de reuşită a procedurilor efectuate în decursul celor 10 ani de activitate, una dintre cele mai mari din ţară, cu o medie istorică de 53%, este consecinţa firească a profesionalismului echipei medicale şi a rigurozităţii aplicării procedurilor specifice, puse în practică cu ajutorul dotărilor de excepţie”, declară Dr. Ovidiu Gligor, coordonatorul Centrului Materno-Fetal al Clinicii Polisano.

Servicii complexe

În completarea serviciilor oferite de clinica de fertilitate, Centrul Materno-Fetal asigură condiţii optime pentru urmărirea evoluţiei sarcinii, precum şi naşterea în Maternitatea Polisano. “Suntem unul dintre puţinele centre din ţară care pot oferi în acelaşi loc o asistenţă medicală completă pentru tratatarea infertilităţii, monitorizarea sarcinilor şi venirea pe lume a nou-născuţilor mult aşteptaţi”, spune Dr. Ovidiu Gligor.
De 6 ani, Clinica de Fertilitate Polisano este inclusă în Subprogramul de Fertilizare în Vitro şi embriotransfer, păstrând şi continuând această tradiţie şi în cursul anului viitor. Echipa centrului este constituită din 4 medici atestaţi în tratamentul infertilităţii şi reproducerii umane asistate, embriologi cu experienţă vastă în proceduri de fertilizare în vitro, pregătiţi atât în ţară cât şi în străinătate, precum şi asistente a căror pricepere şi pasiune sunt puse în slujba cuplurilor care apelează la serviciile centrului, iar omogenitatea echipei de specialişti constituie o reţeta de succes pentru procedurile realizate.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA