Tribuna
Clădirea Căminului de pe Coşbuc, retrocedată Forumului
Sorana MAIER
17771 vizualizari
* Forumul va închiria clădirea Căminului pentru Persoane Vârstnice pentru o perioadă de trei ani, cu posibilitate de prelungire * chiria va fi de 10.318 lei pe lună, din care 40 % va reveni FDGR Sibiu, iar 60 % îi va dona pentru lucrări de investiţii şi reparaţii *
Clădirea în care funcţionează Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu, de pe strada George Coşbuc, a fost retrocedată Forumului Democrat al Germanilor din România - Organizaţia Sibiu, care o va închiria Căminului pentru o perioadă de trei ani, cu posibilitatea de prelungire a contractului.
Imobilul i-a revenit fostului proprietar, FDGR Sibiu, printr-o decizie de anul trecut, iar în şedinţa Consiliului Local de vineri consilierii vor vota contractul de închiriere a clădirii şi a terenului.
Practic, dacă proiectul se aprobă, Căminul va funcţiona în continuare pe strada George Coşbuc, iar Serviciul Public Căminul pentru Persoane Vârstnice, din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, va plăti o chirie lunară de 10.318 lei. Din această sumă, Forumul va primi 4.127 lei pe lună, iar restul de 60 % din valoarea chiriei o va dona serviciului într-un fond pentru lucrări de investiţii şi reparaţii capitale.
Ca să folosească acest fond, Căminul va trebui să aibă acceptul Forumului, pe care trebuie să îl consulte în timpul execuţiei şi la finalizarea lucrărilor.
După acelaşi sistem, în Sibiu funcţionează şi câteva şcoli ale căror clădiri au fost retrocedate foştilor proprietari.




comentarii
5 comentarii

nice.... asa sa tot faci afaceri!
angi
26.05.2010 16:16
nu am stiut ca "Forumul" exista inaite de nationalizare:nici actualul lor sediu de unde pina unde!As propune sa le cedam totcentru caci romanii locuiau la periferie!
eco
26.05.2010 20:18
forumul exista acolo unde nu a revendicat nimeni altcineva un imobil.Ai dreptate Angi.nici sediul unde salasluiesc n-a fost al lor...baronul Reissenfels a cladit-o..dar acum cine sa aiba atata tupeu sa-i scoata de acolo?? Mai ales ca incaseaza cateva mii de euro lunar din chiriile de la parter!!
Geo
21.01.2011 10:26
Olegawamy
27.01.2017 08:19
Kostyaawamy
04.05.2017 16:52
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA