Tribuna
PNL
Cîţu a făcut puşcărie în America. Din cauza alegerilor interne din PNL, lumea a aflat asta
Cîţu a făcut puşcărie în America. Din cauza alegerilor interne din PNL, lumea a aflat asta
© facebook/Florin Cîţu

O informaţie-bombă face furori prin presă şi pe reţele: actualul premier Florin Cîţu a făcut puşcărie. Destul de şocant, mai ales că nu e vorba de puşcărie politică ci de una mai, aşa, lumească. Cîţu nu neagă dar dă vina mai mult pe faptul că sunt alegeri în PNL şi  că altfel...
Publicaţia Flux24 a informat, pe bază de documente oficiale, că actualul premier Florin Cîţu, pe vremea când era student în SUA, în anul 2.000, a fost prins de poliţişti conducând sub influenţa alcoolului. Fiind vorba de SUA, nu de România, Câţu a ajuns în închisoare pentru asta. Dar a făcut doar două zile. La care s-a adăugat un bonus de 1.000 dolari amendă, asta pentru că a recunoscut fapta în fgaţa instanţei.

Florin Cîțu este licențiat în științe economice din 1996, al Colegiului Grinnell din Iowa, după care a urmat un master în științe economice la Universitatea de Stat Iowa. Tot la Iowa State Unievrsity a urmat şi un program doctoral, dar care a rămas nefinalizat.


Câţu recunoaşte dar dă vina pe alegerile interne din PNL

Premierul Cîţu a recunoscut că a fost arestat în State pentru conducere sub influența alcoolului şi că a plătit o amendă "foarte mare". El a mai adăugat că din cauza aceasta (amenda) a trebuit să îşi vândă mașina atunci și chiar să meargă un an pe jos. "A fost un eveniment acum 20 de ani de zile. Nu este un eveniment cu care să te mândrești, dar asta a fost”, a mai spus Cîțu.

El a dat vina, indirect, pentru aflarea acestui detaliu din viaţa lui, pe adversarii din PNL, în contextul alegerilor pentru şefia partidului. A spus că este interesant cum "în patru tururi de scrutin cu PSD" nu a apărut informați, dar apare acum, "în competiția internă din PNL”






comentarii
9 comentarii

O informație nouă face furouri ( ! ) : Câțu e neam de ocnă , a luat cursuri de înot la Sing Sing !!
ThisCatHasClaws
11.08.2021 17:08
Iar ăsta nu e decât vârful icebergului ( ! ) ,de fapt a mai făcut și alte pușcării... în total 287 ani muncă silnică pe viață !!
11.08.2021 17:12
Era tanar si impetuos! cred ca de-aia nu mai manca acum paine. O bea! In stare lichida: adica berea...
11.08.2021 19:37
PUSCARIASII DIN PNL! BRAVO! SE POATE! HAI CU TOTI HOTII PNL-ISTI LA PUSCARIE!
# PUSCARIASII PNL
11.08.2021 21:30
Oricum, patronu' vost' babu Ilie a făcut mai multă pușcărie și pentru motive mai grave decât actualul prim-ministru al României.
Acidul
12.08.2021 06:12
Patronul e fost patron si a facut puscarie pt. ca i-a deranjat pe unii..
@Acidule
12.08.2021 08:21
Nu că mi-ar place de Cîțu, doar pentru adevăr: n-a făcut pușcărie, ci a stat două zile în arestul poliției. E cu totul altceva. Dar oare L. Orban n-a fost reținut pentru mită?
B.Utoru
12.08.2021 10:25
Sa fim seriosi, nu inseamna puscarie 2 zile in arest, asta doar pentru ca politistii din SUA chiar isi fac datoria. E o mare diferenta intre a fi puscarias si a fi prins baut la volan in tinerete. "Cine este curat sa arunce primul piatra".
Oricum, macar e un om cu scoala facuta pe bune, de aia nu va place.
Cutra
12.08.2021 12:34
Care scoala facuta pe bune?
Un elev cam dezinteresat, noroc cu taticu: l-a scos de la profesionala si l-dus pe sest la liceu...
Studiile in America? Pe ce bursa sau merite? Asta n-a spus-o nimeni!
@Cutra
12.08.2021 14:37
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA