Tribuna
PNL
Cisternă cu sodă caustică, răsturnată pe DN1
Cisternă cu sodă caustică, răsturnată pe DN1

O autocisternă încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat, ieri, la intersecţia dintre DN 1 şi centura Sibiului. Traficul nu a fost perturbat şi nu s-au înregistrat victime, iar marfa nu s-a răsturnat pe carosabil. „Autocisterna înmatriculată în Bulgaria, care transporta sodă caustică, circula pe DN 1 - centura Sibiului şi la ieşirea spre Alba, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare s-a răsturnat. Nu au fost victime. În prezent este aşteptată o macara să ridice autocisterna. Aceasta nu afectează traficul”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
Deşi cisterna era încărcată cu sodă caustică, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Silviu Albişor, a declarat că nu a existat pericol de explozie, dar zona a fost asigurată pentru a preîntâmpina orice eventual pericol. „Autocisterna care transporta sodă caustică nu a prezentat pericol de explozie. Şoferul a fost preluat de un echipaj SMURD, fiind în afara oricărui pericol. Am intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu”, a declarat Silviu Albişor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
Pentru că nu avea răni care să îi pună în pericol viaţa, şoferul autocisternei, cetăţean străin, a refuzat internarea în spital.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA