Tribuna
Cisnădia păstrează recordul celui mai înalt brad de Crăciun din țară. Iluminatul festiv se aprinde joi
Cisnădia păstrează recordul celui mai înalt brad de Crăciun din țară. Iluminatul festiv se aprinde joi
© Arhiva TRIBUNA
Dacă e 5 decembrie, la Cisnădie e sărbătoare mare. Ca în fiecare an, în Ajun de Sfântul Nicolae, în orașul de la poalele Măgurii se aprinde iluminatul festiv, care introduce localitatea în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Bradul din Cisnădie va fi, ca în anii trecuți, cel mai mare din țară și va măsura 42 de metri.


În ultimii ani, momentul a fost marcat de concerte susținute de nume consacrate ale scenei românești, precum Loredana, Delia, Carla's Dreams etc.
În acest an, desfășurătorul evenimentului nu se va deosebi de cel din anii trecuți.
De la ora 16.30, în Piața Revoluției din centrul Cisnădiei, va avea loc un spectacol susținut de cunoscuta intepretă Alexandra Ungureanu.
Ca de obicei, cei mici vor avea parte de surprize.
Reprezentațiile artistice vor fi completate de momentul aprinderii iluminatului festiv, unul mult așteptat de cisnădieni: "Ca în fiecare an, le vom oferi cisnădienilor și turiștilor un spectacol deosebit. Ziua de 5 decembrie înseamnă în orașul nostru intrarea în atmosfera sărbătorilor de iarnă și sunt convins că ne vom ridica și în acest an la nivelul așteptărilor. Îi invit pe cisnădieni să vină în număr cât mai mare la acest eveniment, pentru a ne bucura împreună de atmosfera caldă a unei zile care, în timp, a devenit o sărbătoare pentru noi", spune Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.
Spectacolul va fi prezentat de Cătălin Grigoraș.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia