Tribuna
PNL
Circulație blocată între Sibiu și Vâlcea, după un accident produs de un șofer de tir băut, pe Valea Oltului. Un om a murit
Circulație blocată între Sibiu și Vâlcea, după un accident produs de un șofer de tir băut, pe Valea Oltului. Un om a murit

O persoană a murit, luni dimineața, în urma unui accident produs pe DN 7 – Valea Oltului, de un șofer de tir băut, care, din primele informații, a lovit frontal un alt vehicul. Traficul rutier între județele Sibiu și Vâlcea este blocat.

Potrivit Poliției Vâlcea, accidentul de pe DN 7 – Valea Oltului s-a produs în zona Balta Verde, zona Cîineni, la limita dintre județele Vâlcea și Sibiu.

„Evenimentul rutier s-a produs între un TIR și un autoturism. O persoană, conducătorul autoturismului a decedat. Celelalte două persoane din mașină au refuzat transportarea la o unitate spitalicească. Conducătorul tirului se află sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis reprezentanții Poliției Vâlcea.

Centrul Infotrafic in Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că circulaţia este întreruptă pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu.

Primele informații arată că impactul dintre tir și autoturism a fost frontal.

Polițiștii fac verificări pentru a stabili circumstanțele producerii evenimentului rutier.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia