Continental
Tribuna
Din 15 aprilie
Circulaţia pe Dima se face în dublu sens
Sorana MAIER
2130 vizualizari
Circulaţia pe Dima se face în dublu sens

Strada Gheorghe Dima din Sibiu va fi stradă cu circulaţie în dublus sens din cauza lucrărilor care încep pe ultimul tronson de pe Calea Cisnădiei, cel din­tre strada Gheorghe Dima şi strada Siretului, tronson care se închide din 15 aprilie.
Lucrările pe acest tronson vor fi finalizate în luna august, iar pentru a fluidiza circulaţia în zonă este necesară insti­tuirea temporară a dublului sens pe strada Gheorghe Dima şi in­stalarea unui se­mafor la inter­secţia străzii Gh. Dima cu Ca­lea Dumbrăvii, a anunţat ieri, în conferinţa de presă, prima­rul Sibiului, Klaus Iohannis.
Pe strada Plugarilor se cir­culă de asemenea tem­porar în regim de sens dublu, iar repre­zentanţii Primăriei Sibiu roagă şoferii să circule cu aten­ţie în această zonă şi să res­pecte semnele de circulaţie.

Aron Pumnul se închide pentru lucrări

Pe stada Aron Pumnul va fi reabilitată reţeaua de apă şi va fi refăcut carosabilul în urma aces­tor lucrări, iar stra­da se va închi­de pe tron­soa­ne, dinspre Calea Cisnădiei spre Calea Dumbrăvii. Lucrările se vor desfăşura în perioada 8 aprilie – 21 mai.
Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat va reconfigura în următoarea peri­oadă o serie de spaţii din zona Gării pentru a supli­menta locu­rile de parcare existente.
Pe prelungirea străzii 9 Mai (porţiunea dinspre Gară) se vor crea 18 locuri perpen­diculare pe partea stângă, 25 de locuri pe partea dreaptă şi 12 locuri de parcare para­lelă. Pe strada Uzinei vor fi trasate 64 de locuri de par­care paralelă pentru a or­dona astfel zona.
Pe strada Regele Ferdi­nand există deja 147 de lo­curi de par­care, iar în urmă­toarea perioadă urmează să fie realizate încă 16. Şi pe strada Socului vor fi trasate locuri de parcare.comentarii
9 comentarii

Si de ce nu ar ramane asa strada Gheorghe Dima si pe viitor?
Ioan
05.04.2013 08:37
Si de ce nu ar ramane asa si Plugarilor pe viitor?
All
05.04.2013 09:02
Exact, de ce nu ar ramane si pe viitor, ca acum nu mai avem trafic greu prin oras
Ion
05.04.2013 09:21
De cind devine str. Gh. Dima cu dublu sens?
TCM
05.04.2013 09:22
Sa spunem ca str.Plugarilor este intradevar ingusta pentru dublu sens permanent,dar Gh.Dima ce are de nu poate fi permanent cu dublu sens de circulatie.Chiar intruneste toate conditiile.Sensurile unice cred ca nu trebuiesc facute la interesul cuiva care locuieste in zona si probabil este un pic mai mult zgomot.GH.DIMA SA RAMINA PERMANENT CU DUBLU SENS DE CIRCULATIE.
sibian
05.04.2013 09:24
CARE ESTE DUPA VOI STR.PLUGARILOR? SAU STR.RAHOVEI?
DANA
05.04.2013 10:26
Ar fi frumos sa ramana permanet Ghe. Dima cu dublu sens pentru fluidizarea traficului
Ghita
05.04.2013 14:00
- pe vremea cand circulau troleibuzele unul din motivele
desfintarii a fost ca str.Ghe. Dima si fosta Plugarilor au sens unic si incurca traficul.Acum se instituie dublu sens,ceea ce denota ca primarul Iohannis s-a folosit de
acest motiv numai pentru a desfinta transportul cu trolei buzul,Rusinos motiv din partea primarului !
Johann cel " pitic "
05.04.2013 14:19
nici astazi nu s-a lucrat nimic pe Calea Poplacii PLOUA
dima
05.04.2013 19:15
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia