Tribuna
PNL
Cioban bătut la Alţâna
Cioban bătut la Alţâna
* Un tânăr de 23 de ani a fost bătut cu parul în noaptea de marţi spre miercuri, în zona localităţii Alţâna * El susţine că nu ştie de ce a fost atacat * Până ieri la prânz, tânărul nu făcuse plângere la Poliţie *
Un tânăr de 23 de ani, originar din Răşinari şi cioban la o stână din zona localităţii Alţâna, a fost bătut cu parul în noaptea de marţi spre miercuri. Tânărul spune că incidentul s-ar fi petrecut când a ieşit din casa unui localnic, unde s-ar fi dus să-şi încarce telefonul mobil. "M-am dus să-mi încarc telefonul la curent şi când am ieşit de la un vecin din sat m-am trezit cu un par în cap", a povestit Ion Oprea, care susţine că nu ar fi avut duşmani în zonă, care să recurgă la un asemenea gest. Mama ciobanului a aflat abia miercuri dimineaţa că fiul ei a fost bătut crunt, fiind anunţată de cei pentru care lucra acesta să vină de urgenţă la spital. "Azi-dimineaţă a venit stăpânul şi mi-a spus să vin la Urgenţă, că l-au bătut rău", a povestit Eugenia Oprea.

Internat la Chirurgie

Tânărul este acum internat la Chirurgie, unde va mai rămâne o perioadă sub supraveghere medicală. "În cursul acestei dimineţi, la Unitatea Primiri Urgenţe a ajuns un pacient de 23 de ani, din Răşinari, care prezenta un politraumatism prin agresiune. Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut cu plăgi ale scalpului, un traumatism toracic cu fractură de arc costal, o fractură de cubitus stâng, precum şi plăgi escoriate la nivelul hemitoracelui stâng. Tânărul a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II", precizează Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Scandal şi la Avrig

Şi un bărbat din Avrig s-a prezentat marţi seara la sediul Poliţie din localitate, unde a reclamat că, în timp ce se afla pe scara blocului unde locuieşte, a fost agresat de doi dintre vecinii săi, cu care avea conflicte mai vechi. "S-a stabilit faptul că între bărbaţii implicaţi în altercaţie există o stare conflictuală mai veche, existând pe rolul instanţei de judecată mai multe dosare penale în diferite stadii de cercetare legate de acest conflict. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor de fapt, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei să fie stabilită încadrarea juridică a faptei", precizează Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia