Tribuna
Cine este Eugen Mitea?
Cine este Eugen Mitea?

Candidatul PNL din colegiul I - deputaţi, Eugen Mitea, răspunde azi unei întrebări simple, legitime, pe care mulţi dintre sibieni, cu siguranţă, au rostit-o: "Cine este Eugen Mitea?". S-a născut la 24 noiembrie 1967, la Sibiu, este căsătorit, are doi copii. A absolvit în 1986 Liceul "Octavian Goga", apoi, în 1992, Facultatea de Mecanică a Universităţii din Timişoara, secţia Tehnologii neconvenţionale - prelucrare prin laser şi electrofuziune. Între 1995 şi 2006 îşi completează studiile la Fundaţia Româno - Germană din Sibiu şi la Centrul de Pregătire Profesională pentru Situaţii de Urgenţă din Cluj, în domeniul managementului situaţiilor de urgenţă la nivelul administraţiei locale. Primul loc de muncă al lui Eugen Mitea a fost la S. C Alsim, în 1992, imediat după terminarea facultăţii, unde a fost inginer şi s-a ocupat de proiectarea asistată de calculator şi urmărirea producţiei. În 1993 pune bazele unei afaceri de familie - S.C Mitea şi Gaudeamus SNC - care are ca obiect de activitate comerţul cu produse nealimentare. În 1994 înfiinţează S.C Tehnolemn, specializată în producţia de uşi şi ferestre din lemn stratificat, cu geam termopan. Între 2004 şi 2007 este viceprimar al Sibiului şi coordonează departamentele tehnic, patrimoniu, domeniu public, pieţe, fond locativ din cadrul Primăriei municipiului Sibiu. S-a ocupat de coordonarea proiectelor de investiţii la nivelul infrastructurii, reabilitarea centrului istoric, reabilitarea reţelei de iluminat public, apă, canalizare, modernizarea pieţelor şi a sistemului de alimentare cu apă în municipiul Sibiu, proiect finanţat prin ISPA. În noiembrie 2007 este numit director general adjunct al Romgaz, funcţie din care demisionează în 23 octombrie 2008 pentru a se putea ocupa de campania electorală.comentarii
36 comentarii

cat de penibiiiiiiiil. Omul asta isi comanda articole electorale in care se prezinta, dupa ce a fost atata timp viceprimar??? isi da cu mucii in fasole! Pai asa se recomanda el? Parca se lauda ca a facut nu stiu ce, alaturi de Johannis. Acum vine sa se prezinte. HAHAHAHA
gigi
18.11.2008 00:25
ba gigi esti cretin. ti-a mai spus cineva?
vince
18.11.2008 02:59
...ce tot aveti mah, cu Genucu?!

Tot respectu', omu' se zbate, vrea sa faca si toate astea, de cele mai multe ori cu niste "zbanghii" si "ciupitori" cum sint majoritatea, in Romania de azi.

Bine ca 75% il pupati in after pe unu' cum e Becali!
Winfried
18.11.2008 07:39
interesanta traiectorie. daca stai sa te gandesti putin ... tehnolemn era aproape falimentara ... noroc ca a fost numit viceprimar si a trebuit sa iasa de la conducerea tehnolemn ... care dupa "plecarea" lui mitea s-a redresat puternic ... adica managementul lui mitea a fost la pamant. Poate ca este buna varianta cu plecarea lui mitea pentru redresare ... chiar si din primaria sibiu ... poate se redreseaza si zonele marginale ale sibiului si nu doar cele sasesti (centrale).
Il mai aveti pe dicu? ca si el era sa falimenteze safa ... noroc ca a plecat de acolo la CJ si fara "managementul deficitar" al lui dicu a putut sa se redreseze. Parca mai aveti pe unul ... neagu - si el a falimentat metalcarul si acum se gandeste sa ajunga iar senator - poate fara el se redreseaza si aceasta firma.
Cum Dumnezeu de toti falitii din PNL ajung sa-si falimenteze firmele, si, ca experienta sa le fie cu folos, vin sa ne conduca orasul, judetul si tara.
Daca ati avut experiente "manageriale deficitare" nu mai faceti experiente si pe noi ... retrageti-va usurel ... poate ne va merge mai bine.
mircea
18.11.2008 08:00
mai dragilor , aveti dreptate
majoritatea politicienilor din ziua de azi habar nu au ce-ai aia management , si cred ca se vor descurca mai bine la nivel de tara
normal , vor fura si mai mult si se vor descurca si mai bine
corect , ce-a facut mitea sta cat a fost viceprimar ? ziceti si voi ? ati auzit sa se remedieze problema cu parcarle , cu locurile de joaca si alte astea
nu , s-au dat autorizatii peste autorizatii sa ne sufocam aci intre blocuri
asta face si actualul vice pnl
maria
18.11.2008 08:34
L-am cunoscut personal pe Eugen, este var primar cu fosta mea cumnata. Un nenorocit, care nu a facut nimic in viata lui, a stat pe spatele lu tata toata viata, de cind vindea otet in piata pina cind s-a despartit cu firma si a inceput sa faca mobila.
Sorin
18.11.2008 08:53
Bravo Mircea ! Imi place cum le zici aproape batrineste si cind te gindesti ca nici la frunce, in Guvern, nu stau lucrurile mai bine si acolo Faliment,Tradare si Coruptie. Este timpul PNL-ului, sa iasa afara si sa se racoreasca, sa se curete in interior, sa se primeneasca si sa puna mina pe carte sa invete, despre cine a fost Bratianu, ca habar....n-au. In ce priveste Eugen Mitea, o fi el baiat bun, poate, cind doarme si am inteles ca parintii lui, cind il vizitau la Timisoara, impingeau usa profesorilor cu capul....Daca era un bun inginer, pasionat de meserie si mai ales in specialitatea ,,Tehnologii neconventionale'', ajungea departe, dar se pare ca nu este chiar asa, ca a abandonat prea repede. Ca in orice meserie ,,multi veniti, putini chemati'' nu este loc pentru toti si mai ales in fata si se pare ca d'l Eugen, nu este un bun alergator, trenul nu asteapta pentru aricine in statie, asa zic cetatenii electori. De asemeni, bravo Maria, le zici tare bine, cu managementul, ai perfecta dreptate ! Priveste nu mai departe, decit la seful direct al lui Eugen Mitea, la premierul Tariceanu, ce pregatire manageriala are, a ajuns cu Guvernul la faliment din cauza lui Patriciu, noroc ca mai sunt putine zile.....
Dinu
18.11.2008 10:43
Este de tot hazul faptul ca "ziaristul" care a scris (dar nu a si semnat !)maculatura de mai sus, foloseste prezentul istoric, atunci cand contureaza personalitatea personajului istoric Eugen Mitea !!! Nu va este rusine, ba, natarailor, sa practicati fara niciun fel de scrupule mercenariatul de presa in favoarea unui infractor notoriu ?
Matei Corvin
18.11.2008 10:59
bai eugene , nu te cunosc , nu am nimic personal cu tine , dar sa sti ca ai o mutra de prostovan cu tupeu ; numai atentie ca si tupeul asta are niste limite !!! mai bine apuca-te de altceva , nu te mai erija in coordonator ca n-ai moaca.
nica
18.11.2008 11:16
eugen mitea este o rusine pentru generatia lui.incompetent,lingau,avar,caracter infect,a jonglat prin viata numai sa parvina.a distrus firme ,familii,partidul.cat a fost in primarie s-a pretat numai la potlogarii cu acordul lui johannis.a trficat influiente,a falsificat licitatii,a comisionat societatile din subordinea primariei in special dpc-ul.a fost in mijlocul unui scandal de infidelitate cu blonda de la baia neptun.(la un pas de divort),a facut presiuni prin bogdan olteanu si a fost numit fara nici-o baza profesionala director la romgaz.a plecat prin demisie deoarece ar fi fost dat afara pentru incompetenta(verificati episodul cu incendiul de sonda din moldova.unde s-a facut de rasul societatii).din acceasi gasca:dicu,dicu jr.,cazan,popa,pop.
g.h.
18.11.2008 11:19
Un exemplu evident de "manageriat de calitate "a acestui individ este "HALA AGROALIMENTARA" din STRAND,in care "agricultorii chinezi"isi vand cu mandrie produsele alimentare:tricouri,chiloti,ciorapi, etc.
Aceleasi aprecieri de calitate si domnului Primar,care este foarte mandru ca acest individ ii face reclama gratuita.Incepe deja sa-si astearna patul pentru urmatoarea guvernare.Bravo domnilor de la celelalte partide ,ca nu v-ati folosit pana acum de aceeasi tema,ca doar poze sunt destule si cu domniile voastre.
un umil cetatean
18.11.2008 11:28
Mitea e un prost notoriu, agresiv si infect, cu o nevasta pe masura, kokotzata prin universitate... rade lumea de ei. Uitati-i!
Om
18.11.2008 11:33
Un mare gunoi, asta-i Mitea
Oblio
18.11.2008 11:37
E PENIBIL CA SE PREZINTA INTR-UN ARTICOL DE ZIAR.ASTA TREBUIA SA O FACA IN MATERIALELE ELECTORALE PE CARE LE ARE.ALTFEL E NORMAL SA SE PREZINTE ELECTORATULUI,SA STIM CE STUDII ARE,CE ACTIVITATE PROFESIONALA A AVUT SI DE CE SE CONSIDERA ASA DE DEOSEBIT DACA NE CERE VOTUL PT A AJUNGE PARLAMENTAR.CEILALTI CONTRACANDIDATI SUNT NISTE ENIGME,NUMAI LOZINCI SI O COLECTIE DE OFERTE DEMAGOGICE.NUMAI TOMASEVSKI,DE LA ECOLOGISTI,S-A PREZENTAT SI A FACUT O OFERTA ELECTORALA CARE TINE DE COMPETENTA UNUI PARLAMENTAR.
ANALISTU
18.11.2008 11:44
Aceiasi comentatori. Eugen Mitea a reusit de unul singur sa faca ceva, ceea ce multi boi nu vor reusi in viata lor. E mai bun contracandidatul Stirbet? Da. Ca sunteti mari amatori de fosile comuniste. Il meritati din plin.
MARCEL
18.11.2008 12:14
nenea analistule, unde breee, ti-ai luat diploma de analist ? Te-ai uitat bine la ea, nu-i falsa cumva ? ca daca nu-i falsa, inseamna ca traba sa te pui neaparat in mocanita si sa te duci la judateana da partid la reciclare, poate-ti schimba numele de analist, in alta denumire de specialitate, ca esti departe rau de o analiza competenta.
un alegator informat
18.11.2008 12:27
De ce e injurat un om care nu a facut declaratii demagogice si nu si-a porcait adversarii in halul asta? Pentru ca sta gasca de pedelisti pe calculator si posteaza comentarii? Sigur. Opinia generala e alta, nu cea a celor citiva comentatori care reiau comentariile aici. Mitea o sa il bata pe Stirbet la fundul gol, asa cum e si normal. Cu ce e mai buna Raluca Turcan? Nu vedeti ca si-a aminti brusc de Sibiu, de unde pina in campanie nu auzeai de ea cu lunile? Macar asta a fost viceprimar, mai are habar de problemele orasului. Sunt iare sibienii atit de naivi sa creada in pomenile electorale ale pitipoancei aleia de Turcan?
vali
18.11.2008 13:28
NU SE VEDE CA NIMENI NU MAI VREA PNL ,SAU ARE DIOPTRI CEI CARE NU VAD ,FIECARE ISI SPUNE PAREREA, CAREI PROBLEMA CINE IL CUNOASTE SPUNE.?
U
18.11.2008 14:31
in politica intra oameni care nu se pot realiza pe plan profesional
belu
18.11.2008 14:48
un nesimtit
raspuns ;
18.11.2008 15:47
pentru cucu de la g.h.nu crezi ca ar trebui sa facem publice toate magariile acestui lingau?
eu sunt de parere ca aceste specimene trebuiesc spulberate din viata publica.prin candidatura pentru parlament acest imbecil doreste imunitate sa scape de lege.trebuie sa facem front comun impotriva celor de teapa lui mitea,cazan,saitos,silvestru lup,cindrea,stirbet,boitan(o carierista doar pe criterii politice),dicu,johannis capul tuturor nenorocitilor.
g.h.
18.11.2008 17:14
Bine ma baieti ca sunt aia de la PSD si PDL corecti. Hai ca mancati c...t degeaba pe aici. Si inca ceva. Daca tot postati mesaje, macar scrieti in p ma/sii corect romaneste.
titi
18.11.2008 17:56
Baiii...titi, nu te-ai prezentat ca sa stim si noi din partea cui maninci c...t, sa stim si noi, ieee...pe gratis sau pe bani.
goie
18.11.2008 18:25
stimabilor, cind va legati de PNL-isi, nu uitati de PSD-isti, doar sunt concubinii lor, ati observat cum s-au sustinut reciproc, cine se aseamana se aduna, cite o data, ziua, ei isi mai spala rufele in public e ceva normal, dar cum vine noaptea, sunt ca doi indragostiti nedespartiti, susotesc la intuneric ca sa vada de unde mai pot ciuguli ceva sau ce tun sa mai traga...intelegeti voi,...Logan cu 70.000 euro ori PC, cu 700 euro si aceasta-i numai suprafata. si-au impartit Bugetul Romaniei, ca si cind ar ''introduce'' mina in buzunarul propriu si inca si mai rau...
gicu
18.11.2008 18:55
un nimeni, un zero barat...
geo
18.11.2008 19:32
ce nu va convine ?....adevarul ?
ce faceti baieti iarasi cenzurati ?
18.11.2008 20:30
daca aveti nevoie de necazuri si mai ales ''tam-tam'', eu vi le fac si mai ales mult zgomot asurzitor care o sa va ''coste''....la mine totul este pe ''gratis'' si mai ales cind este vorba de voi,...cei care cenzurati adevarul, il ascundeti de ochii sibienilor.
....aveti impresia cumva, ca sunteti pe timpul lui ceausescu?... sau al lui iliescu ? ....
18.11.2008 20:42
articolul ce l-am redactat si am incercat in repetate rinduri sa-l postez si voi il cenzurati sibienilor, poate sa ajunga pe diferite birouri in tara, dar si in cadrul UE in citeva traduceri in limbi de larga circulatie, la Parlamentul European, in cadrul CE si eventual la CEDO, in cel mai scurt timp posibil. astept raspunsul din partea voastra, voi decideti actiunea mea si eventual raspunderea voastra, costurile. ginditiva bine eu nu glumesc si nu ma joc de-a adevarurile ! Pentru ce lupt ma tin buzunarele foarte bine.
va fac o intrebare....care asteapta raspunsuri rapide...
18.11.2008 20:59
Calculatorul meu, are capabilitatea de a traduce instantaneu din romana in engleza,in germana,in franceza, in spaniola si in italiana,instantaneu. Va ofer inca timp de gindire pina la ora 21:30 ora Romaniei si am sa incerc inca o data sa postez ''blogul meu'', daca va fi cenzurat, am sa trec la actiune, am si timp si bani care sa ma ajute, plus limbile care le cunosc, plus accesul rapid prin ''internet'' in fractiuni de secunda,acolo unde doresti. Ginditi-va bine, sa nu aveti regrete la urma, caci n-am cu ce sa va ajut !
cenzorilor dela ''Tribuna'' online Sibiu...
18.11.2008 21:35
ora va fi 21:50
acelas
18.11.2008 21:37
...dar n-a fost sa fie asa, voi ati vrut-o...pentru inceput va voi spune marile cotidiene unde va apare articolul meu, cu comentariile de rigoare la adresa atitudinii voastre ;COTIDIENE DE LARGA CIRCULATIE BINE CUNOSCUTE; ITALIENE(Il Mesagero, L
v-am acordat mai mult timp decit am afirmat. doar cu speranta ca veti judeca corect...
18.11.2008 22:19
voi ati provocat conflictul...nu eu !
acelas
18.11.2008 22:33
Adevarata cenzura este la sibianul.online. trimiti un mesaj si nu il posteaza, ar trebui sa mentioneze ca mesajele se triaza sa nu lase impresia unui ziar democratic. Joos cenzura din sibianul!
nico
18.11.2008 22:43
Un mare nimeni ce se vrea urmas al marilor liberali.Trist,foarte trist...
T
18.11.2008 22:52
Dragi sibieni, bineinteles, cei cu cugetul curat, ''accesati un portal important'' format special cu listele ''negre anticoruptie'', care, o sa va ajute sa judecati corect cu cine veti vota. Adresa este : 3w.romaniacurata.ro -- La aceasta adresa, veti gasi o lista de 244 de candidati propusi ca sa fie votati in 30 Noiembrie 2008. Toti cei din aceasta lista(244) nu intrunesc cele patru criterii de integritate stabilite in urma cercetarilor efectuate. O mica ''statistica'' cu cele mai ''corupte partide'' v-o redau mai jos : PSD + PC = 127 de corupti ; PNL = 66 corupti; PRM + UDMR = 19 corupti si PD-L = numai 12 corupti. Deschideti ochii bine....frati sibieni, cel putin acum dupa 19 ani de esecuri si foarte multe frustrari(distrugeri,devalizari,hotii nenumarate si jafuri, etc.,etc.,etc.,...), ginditi-va de 4-5-6 ori, inainte de a vota, caci este foarte important sa mergeti la vot, daca vreti cu ''adevarat'' sa se ''schimbe'' ceva in viata voastra viitoare. Dintre toate relele, caci sunt foarte multe, alegeti pe cel mai putin rau, aici se afla ''puterea democratiei'' in judecata si vointa voastra. Nu folositi sentimentele, folositi ratiunea !!!.
Un sibian, ca si voi ...
19.11.2008 03:51
Postarea de mai sus a fost motivul razboiului verbal, aceasta postare a fost obiectul ''cenzurii'' ziarului Tribuna on line. Acum este pace ! Tot n-am inteles inca, ce era de ascuns si de ce ? Pina la urma tot se afla, cu cit mai repede cu atit mai bine. Ori cum cacaoa este prezenta de partea voastra domnilor, aceasta atitudine nu va fi uitata usor si mai ales la prestanta care doriti s-o afisati. Reclama, este reclama, propaganda si ea depinde cine o plateste(este o sursa de cistig) dar nu prin cenzurarea adevarului, dar adevarul si transparenta, trebuie sa fie transparenta si adevar. Sa citim de bine si sa speram ca nu mai apar incidente de acest gen. Voi fi online, cu ochii pe ziar in fiecare zi pina la 30 Noiembrie.
Un sibian, ca si voi ...
19.11.2008 04:14
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia