Continental
Tribuna
Cinci spectacole sold-out și încă o reprezentaţie „Faust”, în iulie
Andra MARINESCU
1083 vizualizari
Cinci spectacole sold-out și încă o reprezentaţie „Faust”, în iulie
© Paul BĂILĂ
Programul de spectacole al lunii iulie, de la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, a suferit, din cauza îmbolnăvirii unui actor, o modificare. Astfel, în locul reprezentației spectacolului „Bărbate, treci la fapte!”, regia Șerban Puiu, din data de 29 iulie, a fost programată o nouă reprezentație a spectacolului „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete.


Biletele cumpărate pentru spectacolul „Bărbate, treci la fapte!” nu rămân valabile. Spectatorii care au achiziționat bilete de la Agenția Teatrală (din strada Nicolae Bălcescu, nr. 17) își pot recupera banii din același loc, de marți până sâmbătă, între orele 11 – 18, și duminică, în intervalul orar 10 – 14. Persoanele care au achiziționat bilete online vor fi contactate, prin e-mail, de entertix.ro.
Reprezentațiile din 12, 15 și 22 iulie ale spectacolului „Un tramvai numit Popescu” se vor juca cu casa închisă. Tot cu casa închisă se vor juca cele două reprezentații ale spectacolului „Faust” din data de 27 și 28 iulie. Biletele pentru reprezenția din data de 29 iulie a spectacolului „Faust” au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate începând de miercuri de la Agenția Teatrală, de pe site-ul oficial al TNRS, la aceleași prețuri ca în agenție,  www.tnrs.ro/program, sau din sistemul Entertix.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia