Tribuna
PNL
Cinci persoane implicate într-un accident în zona Extaz, în Șelimbăr
Laura BUCIU
1286 vizualizari
Cinci persoane implicate într-un accident în zona Extaz, în Șelimbăr

Cinci persoane, între care doi copii sub vârsta de 2 ani, au fost implicate într-un accident, sâmbătă, pe DN 1, în zona Extaz, din Șelimbăr. O singură persoană, respectiv un bărbat de 44 de ani, a ajuns la Spital.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme.

„Au fost examinate trei persoane, doi adulți și un copil de 2 ani și 7 luni. Mama fetiței, în vârstă de 32 de ani prezintă o contuzie stern, iar fetița un TCC minor. Bărbatul examinat în vârstă de 44 ani a prezentat un traumatism de torace anterior. Mama și fetița au refuzat transportul la spital. În accident au mai fost implicate două persoane, un bărbat 34 ani si o fetiță de 1 an si 7 luni, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul de 44 ani a fost transportat la UPU pentru investigații suplimentare”, au transmis reprezentanții Ambulanței Sibiu.

Potrivit cercetărilor polițiștilor rutieri, accidentul s-a produs din cauza unui șofer de 34 de ani, care circula dinspre Șelimbăr, care nu a acordat prioritate.

„Un șofer de 34 de ani, din Șelimbăr, care circula dinspre Șelimbăr, la intersecția cu DN 1 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism (condus de un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Porumbacu de Sus) care circula pe drumul național, spre municipiul Sibiu, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului rutier a fost ușor rănit șoferul de 44 de ani”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia