Tribuna
PNL
Cinci medieșeni reținuți după scandal și bătaie
Vasile ANTIPA
1434 vizualizari
Cinci medieșeni reținuți după scandal și bătaie

Duminică dimineața, o medieșeancă a anunțat la 112 faptul că fratele ei a fost bătut într-o benzinărie din municipiu. Polițiști medieșeni au demarat rapid cercetările în acest caz și au stabilit faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, între două grupuri de bărbați a avut loc un conflict care a degenerat rapid în bătaie.

Prima "ciocnire" a avut loc la domiciliul unuia dintre bărbați, unde au intrat fără drept membrii celuilalt grup. Ulterior, s-au întâlnit într-o benzinărie din Mediaș unde s-au luat din nou la bătaie.

"Membrii unui grup a intrat în incinta benzinăriei, unde un angajat a acționat butonul de panică iar la fața locului a intervenit un echipaj de la firma specializată de pază care a aplanat conflictul. Toți cei implicați în scandal au fost identificați de către polițiștii din Mediaș, fiind vorba despre bărbați cu vârstele cuprinse între 18 și 35 de ani, toți din oraș.

Împotriva acestora polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, distrugere și loviri sau alte violențe, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Cazul este anchetat acum de lucrătorii de la Investigații Criminale Mediaș.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia