Tribuna
PNL
CINCI BLOCURI DEBRANŞATE DE LA APĂ PENTRU DATORII DE 75.000 LEI. Update S-a reluat alimentarea
Sorana MAIER
2214 vizualizari
CINCI BLOCURI DEBRANŞATE DE LA APĂ PENTRU DATORII DE 75.000 LEI. Update S-a reluat alimentarea

UPDATE:

"În cursul acestei după-amiezi, reprezentanții Asociației de proprietari Țiglari 2 au efectuat o plată parțială din datoria față de SC Apă Canal SA Sibiu, solicitând acceptarea unor noi plăți eșalonate până la sfârșitul acestei săptămâni. Cererea a fost acceptată astfel încât, în jurul orelor 16,00 va fi reluată furnizarea apei la cele 5 blocuri din Țiglari.

SC Apă Canal SA Sibiu face apel la toți abonații săi să nu neglijeze plata facturilor, în caz contrar putându-se ajunge la nedorita măsură a debranșării !

 

 

Cinci blocuri din Sibiu au rămas astăzi fără apă, după ce societatea furnizoare le-a debranşat pentru neplata facturilor.

SC Apă Canal SA Sibiu a sistat astăzi, 19 ianuarie ac, în jurul orelor 9,00, furnizarea apei pentru neplată la 5 blocuri din cartierul Țiglari. Valoarea totală a debitelor este de 73.048,26 lei, la care se adaugă penalizări de întârziere de 1.549,60 lei, anunţă Apă Canal.

Asociația de proprietari ”Țiglari 2” a fost somată încă din luna noiembrie 2015 cu privire la plata restanțelor iar pe data 17 ianuarie ac, angajații ”Apă Canal” SA Sibiu au lipit pe ușa tuturor scărilor de bloc înștiințări de debranșare pentru neplată începând cu 18 ianuarie 2016, ora 9,00.

Înștiințări de debranșare au mai fost emise pentru alte trei asociații din Sibiu, ”CT 9/11 Hipodrom III”, ”Ștefan cel Mare bl. 8A” și ”Golden Valley”, doar prima achitând datoria pentru care a fost somată. Blocurile aferente celorlalte două asociații vor fi debranșate începând cu ziua de mâine.

Anul trecut, în luna octombrie, 34 de scări de bloc din zona Ştrand, care aparţin de Asociaţia de Proprietari ”Ştrand nr. 12” au rămas fără apă din acelaşi motiv.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia